Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς κατάφερε να χάσει κιλά; Η μεγάλη αλλαγή & η νέα καθημερινότητα
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς κατάφερε να χάσει κιλά; Η μεγάλη αλλαγή & η νέα καθημερινότητα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κάθε λόγο να νιώθει ανανεωμένος και στην καλύτερη φόρμα που θα μπορούσε να είναι αφού εδώ και λίγο καιρό είναι στα πιο αδύνατά του...

Όπως εξήγησε με δηλώσεις του, δεν χρειάστηκε πολύ κόπο αλλά τρόπο! Συγκεκριμένα όπως είπε: «Σταμάτησα το βραδινό τελείως. Τρώω μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το άλλο που κάνω είναι να ξυπνάω 5 το πρωί και να τρέχω μισή ώρα στον διάδρομο».

AS2A4094.jpg

Το συγκεκριμένο παλτό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το είχε αγοράσει όταν ήταν στην 3η Λυκείου.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ. Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες, εκεί μπροστά στην κοιλιά. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε».

AS2A0346.jpg

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην οποία πρωταγωνιστεί και εκείνος αφού είναι στενός συνεργάτης της, πως είχε κάνει λιποαναρρόφηση.

Πλέον, έχοντας αλλάξει πλήρως τις συνήθειές του και τηρώντας το... πρωτόκολλο ότι δεν τρώει απολύτως τίποτα μετά τις 5 το απόγευμα, καταφέρνει να κρατιέται σε φόρμα και να απολαμβάνει, πολύ ελαφρύτερος και ανανεωμένος τις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής.

AS2A9595.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved