Ελισάβετ Μουτάφη: «Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους»
To προξενιό - Στάσα
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους»

Η Ελισάβετ Μουτάφη ερμηνεύει τη Στάσα, τη μητέρα της Ιουλίας στη δραματική σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε, σε συνέντευξή της, για το ρόλο της, για την τηλεόραση και για το γάμο της με τον Μάνο Νιφλή αλλά και για το τί εύχεται για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

- Την αγαπάτε την τηλεόραση;

Την αγαπάω πάρα πολύ και νιώθω μεγάλη ασφάλεια όταν κάνω γύρισμα. Μπροστά στην κάμερα μπορώ να λειτουργήσω πάρα πολύ άνετα, χωρίς να αγχώνομαι. Νιώθω ότι έχω μια επικοινωνία με τον φακό. Οπότε μου δημιουργεί ασφάλεια, χαρά και ευχαρίστηση. Όσο μεγαλώνω, ο στόχος μου είναι να κάνω ωραία πράγματα στην τηλεόραση. Στο εξωτερικό, οι σειρές ως παραγωγές είναι ανώτερες από τον κινηματογράφο σε ποιότητα.

-Διαχειρίζεστε ακόμη την επιχείρηση του θείου σας, Μάκη Τσέλιου, που έχετε αναλάβει;

Αυτή τη στιγμή, το ατελιέ δεν είναι ανοιχτό. Από την καραντίνα και μετά, αποφασίσαμε να σταματήσουμε για λίγο, γιατί τα πράγματα ήταν... ζόρικα. Φοβόμουν αρκετά και δεν μπορούσα να ρισκάρω την υγεία μας. Σύντομα -όταν ξεμπερδέψουμε εντελώς με τον κορονοϊό- θα επανέλθουμε. Είμαστε έτοιμοι για καινούργια πράγματα.

-Πώς είναι η σχέση σας με τον αδελφό σας, τον Κωνσταντίνο Μουταφτσή, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός;

Με τον Κωνσταντίνο είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα και του λέω τα πάντα. Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον αδελφό μου. Εκείνος είναι πιο ήπιος από μένα, που είμαι αγχώδης, και με ηρεμεί, θέλω πολύ να συνεργαστούμε κάποια στιγμή επαγγελματικά.

-Έχετε μια επιτυχημένη καριέρα και έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Μάνο Νιφλή. Πώς κρατάτε τις ισορροπίες;

Έχουμε αποδεχθεί με τον σύζυγό μου ότι δουλεύουμε πολλές ώρες και προσπαθούμε να προσαρμόσουμε την καθημερινότητά μας. Επέλεξα φέτος τον χειμώνα να μην κάνω θέατρο, για να έχω ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα και να αφιερώνω ποιοτικό χρόνο στον γάμο μου. Έτσι κρατάω τις ισορροπίες. Από την άλλη, είναι ωραίο να μην είσαι και όλη μέρα με τον άνθρωπό σου. Επίσης, στη δική μας περίπτωση, είναι σημαντικό που ο ένας καταλαβαίνει τις ανάγκες του άλλου και θαυμάζει τη δουλειά του.

elisavet-moutafi.jpg

H Ελισάβετ Μουτάφη φέτος τηλεοπτικά είναι η Στάσα στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας.

-Πώς σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;

Μου αρέσει να κάνω βόλτες, να βλέπω ταινίες στο σπίτι ή στον κινηματογράφο, που τον λατρεύω, και να χαλαρώνω στην Αίγινα, όπου πηγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα. Εκεί έχω την ευκαιρία να δω την παραλία και τη θάλασσα ή να περάσω χρόνο μπροστά στο τζάκι.

- Τι εύχεστε να φέρουν στη ζωή σας τα φετινά Χριστούγεννα;

Εύχομαι να είμαι ήρεμη, υγιής και να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν θέλω άλλες απώλειες, δυστυχώς είχαμε αρκετές τελευταία... Ακόμη, ελπίζω τα πράγματα να είναι λιγότερο επώδυνα γενικώς για όλο τον κόσμο, είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved