Ελένη Μενεγάκη: Αν δεν σου δώσει εκείνη ιδέες για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν, τότε ποια;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αν δεν σου δώσει εκείνη ιδέες για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν, τότε ποια;

Γιατί αν δεν πάρεις ιδέες από το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη για το Πρωτοχρονιάτικό ρεβεγιόν, τότε ποια θα μπορούσε να είναι η πιο κατάλληλη;

Το πρόσωπό της είναι ο καλύτερος καμβάς για το πιο απλό ή το πιο λαμπερό και σύνθετο μακιγιάζ.

Για όσους τη γνωρίζουν καλά, η Ελένη δεν βγαίνει ποτέ έξω από το σπίτι αν δεν φοράει κραγιόν. Όμως, στις ειδικές περιστάσεις φοράει πάντα κατακόκκινο lipstick. Έτσι, έχει συνδέσει το συγκεκριμένο χρώμα με τις γιορτές και εννοείται πως δεν πάει ρεβεγιόν χωρίς κόκκινο κραγιόν.

elenimenegaki_1703075759_3261958348755933054_205797726.jpg

Όπως έχει πει πάντως και στην εκπομπή της κατά καιρούς, προτιμά τα έντονα χρώματα στο κραγιόν. Τα πορτοκαλί, τα κοραλί, τα ροζ και τα κόκκινα κραγιόν είναι πάντα οι πρώτες της επιλογές ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

Βέβαια στο ρεβεγιόν σίγουρα η Ελένη θα κάνει την κλασσική μαύρη γραμμή eye liner, ένα ωραίο ροδαλό χρώμα στα μάγουλα και φυσικά κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

«... μην ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας... στο σπίτι... αλλά με γιορτινή διάθεση! Καλά Χριστούγεννα!», έχει συμβουλεύσει η ίδια τις φίλες της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved