Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Είναι αχώριστοι! Η νέα κοινή εμφάνιση και η έξοδος με βροχή

Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte

Showbiz

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Είναι αχώριστοι! Η νέα κοινή εμφάνιση και η έξοδος με βροχή

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε το νέο του album με τίτλο «Πάντα & Ποτέ vol I», το βράδυ της Τετάρτης 20/12 στο NOX και από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν φίλοι και συνεργάτες του τραγουδιστή.

Ανάμεσά τους, ο Mente Fuerte, καθώς το τραγούδι τους έχει γίνει φέτος τεράστια επιτυχία, ενώ μαζί μαζί του είδαμε για άλλη μια φορά και τη Μαρία Σολωμού.

Μπορεί να μη μιλάνε καθόλου για τα προσωπικά τους όμως οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν ενώ δείχνουν να είναι αχώριστο! Καθόντουσαν στα μπροστινά τραπέζια του Nox, ενώ ο Μέντε Φουέρτε ανέβηκε και στην πίστα για να τραγουδήσει με τον Αντώνη Ρέμο, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία!

Η ηθοποιός και ο επιτυχημένος τράπερ έφυγαν μαζί και όπως θα δείτε, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν λίγο χθες το βράδυ από τη βροχή!


Δείτε στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο με τον Mente Fuerte και τον Αντώνη Ρέμο:


«H σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας… αστικός μύθος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν μου αρέσει που απομονώνονται φράσεις από τα podcast μου και φαίνομαι σαν είμαι η τρελή που μιλάει μόνο για τα προσωπικά της», είπε πρόσφατα η Μαρία Σολωμού ενώ έχει δηλώσει πως: «Οι χωρισμένοι άνθρωποι δε πρέπει να είναι αλλιώς, πρέπει να είναι οικογένεια. Βαρέθηκα την ταμπέλα, να βλέπω μόνιμα το όνομά μου δίπλα σε ένα αντρικό όνομα…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved