Νίκος Φλωρινιώτης: Σαν ένας γάμος η κηδεία του-Η ασημένια νεκροφόρα, τα κουφέτα και το λευκό φέρετρο
Showbiz

Νίκος Φλωρινιώτης: Σαν ένας γάμος η κηδεία του-Η ασημένια νεκροφόρα, τα κουφέτα και το λευκό φέρετρο

Super Κατερίνα: Ρεπορτάζ σχετικά με την κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη δόθηκε σήμερα 21/12 μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στον Alpha.

Η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 39 ετών, θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 14:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

Η αδερφή του, Άννα, έχει φροντίσει τα πάντα να είναι όπως του αξίζουν ενώ όσοι θα βρεθούν εκεί θα είναι ντυμένοι στα λευκά.

Το τελευταίο αντίο θα είναι σαν γάμος ενώ ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την κηδεία του έδωσε όλες τις λεπτομέρειες στην εκπομπή του Alpha.

«Είναι όλα έτοιμα, όπως θα επιθυμούσε ο ίδιος να είναι. Η τελετή θα είναι σαν ένας γάμος, όλα λευκά. Μια ασημένια νεκροφόρα, στολισμένη και ένα λευκό φέρετρο. Όλοι οι άνθρωποι που θα παρευρεθούν στον χώρο θα είναι ντυμένοι στα λευκά.

nikos.jpeg

Πιστεύω ότι επειδή ήταν 39 μόλις ετών δεν θα ήταν ωραίο να μοιραστούν μπομπονιέρες, πιο πολύ για την οικογένεια. Θα υπάρχουν κουφέτα στο κυλικείο. Τα λουλούδια θα είναι όλα λευκά. Τεράστιες κατασκευές, κόκκινος διάδρομος, όπως του άξιζε», είπε αρχικά ο κύριος Ανδρέας Γιασμενής και συνέχισε:

«Θα υπάρχει μια καρδιά, ένα δάκρυ κι ένας σταυρός. Απλά δεν θα υπάρχουν στρας, γιατί ο Νίκος δεν ήταν άνθρωπος του στρας, δεν του άρεσε, ούτε τραγούδια. Το φέρετρο θα είναι λευκό με τζάμι. Ο Νίκος είχε πάρει ένα μαύρο κοστούμι για τη γιορτή του και το πάρτι που σχεδίαζε να κάνει. Αυτό θα φορέσει, από τον οίκο του κυρίου Νίκου Αποστολόπουλου».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved