Σίσσυ Χρηστίδου: Η ηλικία, το total make over και ο απολογισμός της χρονιάς για τη ζωή της
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ηλικία, το total make over και ο απολογισμός της χρονιάς για τη ζωή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με μεγάλες επιτυχίες και ωραίες συνεργασίες στο βιογραφικό της.

Η ίδια είναι σήμερα 43 ετών καθώς είναι γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου 1980 και είναι μητέρα δύο αγοριών, που έχει αποκτήσει με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, τα τελευταία χρόνια έχει δει τη ζωή της να αλλάζει δραματικά καθώς ο χωρισμός της με τον τραγουδιστή αλλά και ο θάνατος της πολυαγαπημένης της μητέρας, ήταν δύο γεγονότα που έφεραν τα πάνω - κάτω.

«Η ψυχή μου το ξέρει πώς ανταπεξήλθα στον θάνατο της μαμάς μου και στο διαζύγιο... Πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι δεν θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Η ασθένεια της μητέρας μου με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερο βαριά από ό,τι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό. Με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι, οπότε έγινα πιο διεκπεραιωτική. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στη μαμά μου.

001fbb6a-xristidou-menegaki-7.webp

Το διαζύγιο το χειρίστηκα σαν μητέρα. Με φόβισε πολύ. Κατάλαβα ότι δεν είναι όλα προφανή και ότι ή θα πρέπει να βγω να εξηγήσω ή θα πρέπει να κρατήσω τη σιωπή μου και να προστατεύσω ό,τι έχω σημαντικότερο. Διάλεξα το δεύτερο. Δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας, όσο με νοιάζουν τα παιδιά μου», είχε δηλώσει η ίδια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ωστόσο, η όμορφη Σίσσυ, έχει δει και μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση καθώς όχι μόνο έχασε τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν για χρόνια, αλλά έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη! Φέτος μίλησε για την αλλαγή στην εικόνα της και μας ενημέρωσε για όλα μέσα από το Instagram, όμως μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα, χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει και κάποια πράγματα που σίγουρα δεν περίμενε.

Το ξέσπασμα για τον Γιάννη Στάνκογλου

fc75109e-sissy.webp

Πρόσφατα, το όνομά της μπλέχτηκε σε ιστορίες που η ίδια ούτε είχε φανταστεί. Δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου και εκείνη δεν άντεξε και ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαψεύδοντας τα πάντα και επισημαίνοντας ότι ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση να εξηγήσει στα παιδιά της ότι δεν έχει καμία σχέση, πέρα από επαγγελματική, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που στη ζωή της έχει δει ελάχιστες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το Νο1 μυστικό της για την απώλεια βάρους

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ασχοληθεί εκτενώς εδώ και αρκετά χρόνια με το κομμάτι της διατροφής και σήμερα βρίσκεται στην καλύτερη της φάση.

Η παρουσιάστρια λαμβάνει πολλά μηνύματα στα social media και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενδιαφέρονται να μάθουν το πως κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει.

«Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου.

Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά ακολούθησα αυτή τη μέθοδο της Evivios. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε. Για μένα όλη αυτή η ιστορία αφορά και μια πιο εσωτερική διαδικασία. Με βοήθησε το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί ήταν δύσκολα, περίεργα χρόνια τα τελευταία για εμένα. Μου λένε ότι “έχει φτιάξει η διάθεσή σου” επειδή έχασες βάρος αλλά για εμένα είναι το ανάποδο. Επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος. Έβαλα στη ζωή μου το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο.

Αυτό που ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ είναι ότι αποφάσισα ότι θα βλέπω μία σειρά μόνο όταν ανεβαίνω στον διάδρομο. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω διάδρομο μόνο και μόνο για να δω το επεισόδιο γιατί είχα κάνει αυτή τη δέσμευση στον εαυτό μου. Έβαλα πάρα πολύ νερό στη διατροφή μου. Όταν ξεκινάς να πίνεις νερό, μετά το ζητάει ο οργανισμός σου πιο πολύ. Και ο ύπνος. Δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ βοηθάει στην απώλεια βάρους», έχει πει η ίδια.

https://www.instagram.com/reel/C0ZR9xpoxdc/

Οι εντάσεις της σεζόν

Αυτή τη χρονιά που φεύγει σύντομα, η παρουσιάστρια βρέθηκε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και μη διστάζοντας να πει τη γνώμη της ήρθε σε σύγκρουση με διάφορους ανθρώπους της σόουμπιζ.

Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και ο τράπερ Light.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει και για τη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν όντως δύσκολα. Με το που ολοκληρώθηκε το διαζύγιο μου, κάποιους μήνες μετά αρρώστησε η μαμά μου. Την ασθένεια και τον θάνατό της τα πέρασα με την οικογένεια μου και τους πολύ στενούς φίλους μου και ταυτόχρονα έπρεπε να αντιμετωπίσω τα επακόλουθα του διαζυγίου, με μια συνεχιζόμενη ταλαιπωρία και δικαστήρια – γιατί αυτό είχε ξεκινήσει να συμβαίνει πολύ καιρό πριν το μάθετε εσείς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος», τόνισε στο περιοδικό ΟΚ!

  • Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με τον πρώην σύζυγό σου;

«Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο…».

xristidoy-marantinis.webp

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.


Αν γύρναγες τον χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι;

«Ναι. Θα έκανα κάποια πράγματα νωρίτερα. Πολύ νωρίτερα. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω».

  • Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε;

«Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση».

  • Κάνοντας την αυτοκριτική σου, τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ως μητέρα και σύζυγος;

«Όπως ήδη σου είπα, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί».

Το νέο μέλος στην οικογένεια

sissychristidou_1696701634_3208488318532843300_143812079.jpg

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεσολάβησε για να αποκτήσει και η Σίσσυ Χρηστίδου το αδελφάκι της δικιάς του σκύλας που είναι εξίσου γλυκούλι.

Η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον Frankie της γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών της μαζί του:

«Όταν νόσησε η Ginger με το σύνδρομο Αντισον αποφάσισα πως δεν θέλω να πάρουμε άλλο σκυλάκι...Κι όμως.. υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερη αγάπη.. ακόμα και όταν πονάς… ακόμα και όταν γεμίζει θλίψη η καρδιά σου.. η αγάπη χωράει.. πάντα χωράει..
Καλώς ήρθες Frankie..
Σευχαριστώ @andreasmikroutsikos ❤️
Στο χρωστάω...»

Στον απολογισμό της χρονιάς, ένα είναι το σίγουρο. Η Σίσσυ θα ήθελε να αφήσει πίσω της όλες τις άσχημες και σκοτεινές στιγμές και να υποδεχτεί το νέο έτος, έτοιμη για καινούργια πράγματα, με θετική ενέργεια και πολλή αγάπη!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Χρηστίδου ξέσπασε κατά του Λιάγκα; «Ειρωνεύεται, είναι αγάπη αυτό; Λυπάμαι...»

Δεν έχει τελειωμό το beef ανάμεσα σε Light-Χρηστίδου–Ο ράπερ απαντά για όσα ακούστηκαν στο Χαμογέλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved