Χειλάκης: «Δεν βλέπω την ώρα, μετά το δεκάωρο γύρισμα των «Πανθέων» να πάω στο θέατρο»
Showbiz

Χειλάκης: «Δεν βλέπω την ώρα, μετά το δεκάωρο γύρισμα των «Πανθέων» να πάω στο θέατρο»

Εκτός από τον «Καπετάν Μιχάλη», τηλεοπτικά ο Αιμίλιος Χειλάκης βρίσκεται στην εποχή των «Πανθέων» στον ΣΚΑΙ και θεατρικά έρχεται στο σήμερα με το «Μη σου τύχει» στο Θέατρο Αθηνών. Λίγο σαν ταξιδιώτης στο χρόνο...

«Είμαι ταξιδιώτης του συναισθήματος. Ειδικά η φάρσα πιστεύω πως είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει στο θέατρο - ή έτσι νιώθω εγώ γιατί είμαι πολύ χαρούμενος που ασχολούμαι με την κωμωδία. Δεν είχα κάνει ποτέ, είναι η πρώτη φορά».

Γιατί;

«Γιατί όταν είσαι νέος, ψηλός και ευειδής, δεν σου επιτρέπεται να ασχοληθείς με τη γελοιότητα της ύπαρξής μας, μόνο με τη βαθιά συγκίνησή της -δηλαδή συχνά να κάνεις τον εραστή σε ένα δράμα-, κι έτσι στερείσαι την ευτυχία του να γελοιοποιηθείς σε μια κωμωδία».

1675198020804-374832405-xeilakis-1.jpg

Το απολαμβάνεις.

«Περνάω τόσο ωραία κάθε βράδυ! Δεν βλέπω την ώρα, μετά το δεκάωρο γύρισμα των «Πανθέων» καθημερινά, να πάω στο θέατρο για να ξεκουραστώ, σε μια παράσταση μιας ώρας και 45 λεπτών που είναι μια συνεχής high-intensity άσκηση. Είναι τόσο απελευθερωτικό!»

Είσαι ικανοποιημένος καλλιτεχνικά και από τις τρεις δουλειές σου;

«Ναι, είμαι, γιατί οι εργασιακές συνθήκες και στις τρεις είναι αυτές που με κάνουν να αισθάνομαι πως μπορώ να δουλέψω καλά. Στο θέατρο, όπου είμαι υπεύθυνος για τις συνθήκες ως συνσκηνοθέτης και πρωταγωνιστής, είναι το βάρος μου πολύ μεγαλύτερο επειδή πρέπει να δημιουργώ διαρκώς ασφαλές πεδίο στους συνεργάτες μου. Όσον αφορά την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, μιλάς με έναν άνθρωπο στον οποίο δεν αρέσει και πολύ η κάμερα. Δεν είναι οι βασικές μου προτεραιότητες αν τεθούν ως επιλογή με το θέατρο».

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved