Γερονικολού: Ο έρωτας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, το πρώτο φλερτ και η συνεργασία
Showbiz

Γερονικολού: Ο έρωτας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, το πρώτο φλερτ και η συνεργασία

Για τη σχέση και τον έρωτά της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού.

Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αγαπιέστε, είστε πια πολλά χρόνια μαζί και φαίνεται πως μπήκες στο όραμά του με πολλή χαρά.

Η αρχική του ιδέα ήταν να προσφέρει στην κόρη του μια ταινία που θα έχει φτιάξει για εκείνη, μια ταινία που θα είναι η βραδινή έξοδος όλης της οικογένειας. Έπειτα σκέφτηκε ότι θέλει να κάνει μια ταινία που δεν θα είναι μόνο η έξοδος μιας οικογένειας, αλλά θα αποτελεί πόλο έλξης για τους ερωτευμένους, τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους αλλά και για τους νέους. Ουσιαστικά, ένα φιλμ που θα επιθυμούν να παρακολουθήσουν όλοι και που θα μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Εγώ στην αρχή το φοβήθηκα γιατί ήταν μεγαλόπνοο σχέδιο. Η ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου εκτός Αθήνας. Πήγαμε στα Ζαγοροχώρια για τριάντα ημέρες, τόσο κατά την καλοκαιρινή όσο και κατά τη περίοδο. Ήταν ένα ακριβό project, ενώ εγώ είμαι πιο συντηρητική και μαζεμένη, λιγότερο τολμηρή στις αποφάσεις. Ο Γιάννης αποφάσισε ότι θα το κάνει με όποιο κόστος. Οταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα και συνειδητοποίησα ότι αυτό που φτιάχνουμε έχει τα καλύτερα υλικά, εξαιρετικούς ηθοποιούς, έναν υπέροχο σκηνοθέτη, ένα μοναδικό φωτογράφο και έναν ξεχωριστό σκηνογράφο, είπα ότι αυτό μόνο να απογειωθεί μπορεί, είναι μονόδρομος. Έτσι μπήκε στο όραμά του ως πιστή εργάτρια και συνεργάτιδα. Ακόμα και σήμερα είμαι δίπλα του νιώθοντας υπερήφανη γιατί πρόκειται για μια πολύ ωραία ταινία, την οποία πιστεύω ότι θα βλέπουμε για χρόνια.

tsimitselis-geronikolou-(1).webp

Τι έχεις αγαπήσει στον Γιάννη;

Είναι πολύ διαφορετικός από μένα και μάλλον ενδόμυχα λειτουργεί η ρήση «τα ετερώνυμα έλκονται». Δηλαδή, είναι τόσα πράγματα που δεν είμαι εγώ και, αντίστοιχα, είμαι τόσα πράγματα που δεν είναι εκείνος. Εγώ, για παράδειγμα, είμαι πολύ οργανωτική, ενώ ο Γιάννης πιο ελεύθερος στο θέμα του προγράμματος. Εκείνος είναι τολμηρός, εγώ πιο συντηρητική. Από την άλλη, είναι πιο μαζεμένος κοινωνικά, δεν είναι πολύ εγκάρδιος και διαχυτικός, σε αντίθεση με μένα που βρίσκομαι στο άλλο άκρο. Παρ’ όλα αυτά, τελικά ταιριάζουμε και θέλουμε τα ίδια πράγματα. Ζούμε ήρεμα, κάνουμε με τον ίδιο τρόπο διακοπές, η καθημερινότητά μας έχει κοινά θέλω από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι το βράδυ που κοιμόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να διαφωνείς αλλά και να μη διαφωνείς στα πιο απλά, στα πιο καθημερινά, στα πιο βασικά. Ένα ταίριασμα που δεν έχει κάποια λογική, αλλά υπέροχα συμβαίνει

Έτσι ήταν και η συνάντησή σας; Πώς θα χαρακτήριζες σήμερα την πρώτη φορά που σε φλέρταρε;

Δεν υπήρξε αυτό που ονομάζουμε στις ερωτικές σχέσεις «πρώτη συνάντηση» γιατί τον γνώριζα αρκετά ως συνάδελφο. Δε μπορώ να εντοπίσω εκείνη τη στιγμή, το σημείο όπου άλλαξαν όλα, επειδή έγιναν πολύ σταδιακά.

geronikolou-tsimitselis32.jpg

Όταν τον πρωτοείδες, πέρασε από το μυαλό σου η σκέψη ότι ίσως με αυτό τον άντρα κάποτε θα είστε μαζί;

Όχι, αλλά υπήρχε πάντα συμπάθεια.

Τελικά, η συμπάθεια μεταξύ δύο ανθρώπων είναι σημαντική γιατί μπορεί να εξελιχθεί κάποια στιγμή σε ερωτική έλξη;

Όχι πάντα. Δεν μπορώ να ταυτίσω τον έρωτα με τη συμπάθεια, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Ο έρωτας είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved