Οικογένεια Gucci: H ισχυρή οικογένεια της Μόδας έβαλε πωλητήριο σε δύο βίλες στη Ρώμη
Showbiz

Οικογένεια Gucci: H ισχυρή οικογένεια της Μόδας έβαλε πωλητήριο σε δύο βίλες στη Ρώμη

Να πουλήσουν δύο βίλες στη Ρώμη αποφάσισαν τα μέλη της οικογένειας Gucci και όπως θα δείτε και παρακάτω πρόκειται για δύο σπίτια που αγγίζουν την τελειότητα.

Αν είστε από αυτούς που αναρωτιούνται πώς μοιάζει μια πολυτελής βίλα μιας από τις πιο εμβληματικές οικογένειες στον χώρο της μόδας ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε.

Χτίστηκαν από τον Aldo Gucci, τον μεγαλύτερο γιο του ιδρυτή του οίκου μόδας Guccio Gucci, μετά τη μετακόμισή του στη Ρώμη από τη Φλωρεντία τη δεκαετία του 1940.

g99.jpg

Η πρώτη βίλα της Οικογένειας Gucci

Βρίσκονται μόλις 10 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της πόλης, σε μια από τις πιο αποκλειστικές κατοικημένες γειτονιές, στην Via della Camilluccia. Ολοκληρώθηκαν το 1951 και αποκαταστάθηκαν με ωραία φινιρίσματα τη δεκαετία του 1990.

Διασχίζοντας την πύλη του αρχοντικού μπαίνεις σε ένα μοναδικό και υποβλητικό μέρος, αφού διασχίσεις τη δεντρόφυτη λεωφόρο στην πλευρά ενός καλοδιατηρημένου γκαζόν, δεσπόζει η κύρια βίλα των περίπου 1200 τμ που διαθέτει ένα όμορφο πάρκο περίπου 7000 τμ.

G32.jpg

Η δεύτερη βίλα της Οικογένειας Gucci

Οι κληρονόμοι της οικογένειας αποφάσισαν να βρουν έναν αγοραστή που μπορεί να δώσει νέα πνοή στα ακίνητα, ενισχύοντας την αξία του.

Δείτε το βίντεο:

Το ξεκίνημα

Ο Γκούτσιο Γκούτσι άνοιξε ένα μικρό κατάστημα το 1921 με δερμάτινα είδη. Η επιτυχία τον περίμενε και η εταιρεία αναπτύσσεται γύρω από τον τομέα της ιππασίας. Το 1930 ο οίκος επεκτείνεται και σε παπούτσια, γάντια, και εσώρουχα. Κατά την περίοδο της φασιστικής δικτατορίας λόγω ελλείψεως δέρματος και πρώτων υλών, ο σχεδιαστής, που πρέπει να φανεί ότι είναι δημιουργικός, ακριβώς μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο εισάγει στην αγορά την «τσάντα μπαμπού», εξαιτίας της επιτυχίας της οποίας το υλικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε πολλά άλλα προϊόντα. Οι λωρίδες πράσινο/ κόκκινο/ πράσινο, σημάδι αναγνώρισης του οίκου, εμφανίζονται την ίδια περίπου εποχή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved