Ανανία: «Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια;»
Showbiz

Ανανία: «Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια;»

Για το αν έχει χτυπήσει το «καμπανάκι» της μητρότητας, για τη δημιουργία οικογένειας αλλά και για το αν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τραϊάνα Ανανία.

Εσύ χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου για να αντιμετωπίσεις κάποιο προσωπικό σου πρόβλημα;

Ξεκίνησα να σπουδάζω ψυχολογία γιατί ήρθα κοντά της, επειδή έκανα χρόνια ψυχοθεραπεία. Κάνω ψυχανάλυση από τα δεκαεννιά μου χρόνια. Ό,τι έχω κατακτήσει, το έχω κάνει, επειδή είχα πάντα αυτή τη συμβουλευτική οδό. Δεν θα είχα κάνει διαφορετικά τίποτα. Είχα πάντα την ανάγκη να κοιτάξω το μέσα μου, την ψυχή μου.
Τη δημιουργία οικογένειας την έχεις σκεφτεί ποτέ;
Έχω οικογένεια! Είναι οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου, είναι όλοι οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου.

anania-(3).jpg



Έχεις νιώσει να σου χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας;

Βιολογικά χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας σε μια γυναίκα από τα είκοσι μέχρι τα τριανταπέντε περίπου. Εγώ έχω έναν τρόπο να ελέγχω τα καμπανάκια που μου χτυπάνε, να τα διαχειρίζομαι δηλαδή, χωρίς να με πιέζουν.

anania-682x384.jpg

Το έχεις αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνεις μητέρα;

Λαμβάνω υπόψη μου τις συνθήκες που ζω και τη χώρα που ζω αυτή τη στιγμή. Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα; Μπορεί να κοστίζει δέκα ευρώ η κιλοβατώρα για παράδειγμα. Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια και να μην έχει στέγη να μείνει; Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα και δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που την κυβερνούν για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved