Σοφία Αρβανίτη: «Χωρίς ίχνος συστολής θα πω ότι έχω καταφέρει κάθε μέρα να είμαι ευτυχισμένη»
3073422
Showbiz

Σοφία Αρβανίτη: «Χωρίς ίχνος συστολής θα πω ότι έχω καταφέρει κάθε μέρα να είμαι ευτυχισμένη»

Για την περίοδο της αποχής της, την εποχή εκείνη που είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα και με τι είχε ασχοληθεί εκείνο το διάστημα, μίλησε η Σοφία Αρβανίτη.

Γιατί για ένα διάστημα απείχατε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα;

Κατάλαβα σε κάποια φάση της ζωής μου ότι η μουσική που εκπροσωπώ ως non τραγουδίστρια είναι η νεανική και αφορά νεαρές ηλικίες. θεώρησα λοιπόν πως δεν μπορώ να κάνω αυτή τη μουσική για πάντα. Ενώ καταπιάστηκα και με άλλα είδη, δεν υπήρχε, για διάφορους λόγους, ένα περιβάλλον που να μπορέσω να αναπτυχθώ. Έτσι έμεινα σπίτι μου και ασχολιόμουν με άλλα πράγματα που παλιότερα λόγω της μουσικής, δεν μπορούσα. Όταν άρχισε η πειρατεία και η κρίση στη μουσική όπου έκλειναν οι δισκογραφικές, είπα από το να αποκτήσω κάποιο ψυχικό τραύμα, καλύτερα να αποχωρήσω από τη μουσική.

1675214028513-103900317-katinakis-arvaniti.jpg

Με τι ασχολιόσασταν εκείνο το διάστημα;

Έκανα άλλες δουλειές γύρω από οικοδομικές επιχειρήσεις που με εξέφραζαν πάρα πολύ και μέχρι σήμερα ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι. Με τα χρόνια όμως είδα ότι το τραγούδι μου λείπει. Είχα λοιπόν προτάσεις να κάνω κάποια πράγματα, τις οποίες αξιοποίησα. Ένιωθα ότι υπάρχει ακόμη για μένα τρόπος να εκφραστώ, μου το έλεγε η ψυχή μου. Γιατί η ψυχή δεν έχει ηλικία, παραμένει αυτή που είναι, όταν βέβαια της το επιτρέπεις και δεν την μαυρίζεις κάθε μέρα με απαισιοδοξία και πεσιμισμό. Έχω βρει όμως έναν τρόπο μαγικό τα τελευταία χρόνια που έχω πει στον εαυτό μου ότι θα είμαι κάθε μέρα ευτυχισμένη. Έτσι χωρίς ίχνος συστολής θα πω ότι έχω καταφέρει κάθε μέρα να είμαι ευτυχισμένη. Βέβαια έχω και την ευλογία να είμαι υγιής, διότι διαφορετικά δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει να είμαι ευτυχισμένη.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved