Ο ΝΙΝΟ θα το πηγαίνει πάντα Μέχρι Τέλους
Showbiz

Ο ΝΙΝΟ θα το πηγαίνει πάντα Μέχρι Τέλους

Τον ρωτήσαμε μέχρι πού θα το πάει. Η απάντηση είναι προφανής.

Είναι το διαχρονικό ερώτημα που πέφτει στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του meeting για τον επώνυμο που θα επιλεγεί ως κεντρικό πρόσωπο για τις ημέρες των γιορτών. Γιατί ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς, λοιπόν;

Διότι ο ΝΙΝΟ συνδυάζει όλα εκείνα που γοητεύουν το Ratpack και υποστηρίζουν την ανδρική μας ταυτότητα. Είναι ειλικρινής, forward thinker, δε φοβάται να ρισκάρει, του αρέσει να πρωτοπορεί, είναι πάντα πρόθυμος να μάθει, να βελτιωθεί και ένας τύπος που βλέπει πάντα μπροστά από την εποχή του. Επίσης παρότι δεν πιστεύει στην έννοια του star, η αύρα του είναι τόσο θετική, τον ακολουθεί αυτή η αστερόσκονη, που θα μπορούσε χωρίς αμφιβολία να υιοθετήσει την ταμπέλα και να μην του πει κανείς τίποτα.

Ο ΝΙΝΟ είναι λαμπερός και από την πρώτη στιγμή που θα τον συναντήσεις, καταλαβαίνεις ότι αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να σταθεί επάξια στη festive διάθεση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εμείς το διαπιστώσαμε και παρακάτω θα διαβάσεις και θα δεις όλα όσα μας εκμυστηρεύτηκε.

Τι πετάς από το 2023 και τι κρατάς;

Δεν πετάω τίποτα, τα κρατάω όλα.

Δε μετανιώνεις για τίποτα δηλαδή;

Ξέρεις κανέναν που λέει μετανιώνω γι’ αυτό; Και αν το λέει αυτό, δεν έχει κατανοήσει ότι μέρος της επιτυχίας είναι τα λάθη μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved