Νίκος Κουρής: Η τρυφερή πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του:«Τα μυστήρια γίνονται γαμήλια... Μονάκριβα»
Showbiz

Νίκος Κουρής: Η τρυφερή πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του:«Τα μυστήρια γίνονται γαμήλια... Μονάκριβα»

O Νίκος Κουρής και η επί 18 χρόνια σύντροφός του Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν στις 12 Δεκεμβρίου και ύστερα γιόρτασαν με καλούς φίλους την απόφασή τους να ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων. 

Όπως είχαν αποκαλύψει λίγο πριν τον γάμο τους, η απόφαση να παντρευτούν ήταν αυθόρμητη αλλά εκείνη την ημέρα είχαν αποφασίσει πως θα την χαιρόντουσαν όσο τίποτα.

Και αυτό ακριβώς συνέβη, με τον ηθοποιό και την χορεύτρια σύντροφό του να ανεβαίνουν παρουσία των δικών τους ανθρώπων, τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λίγο μετά το μυστήριο μάλιστα, το νεόνυμφο ζευγάρι είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους του για να γιορτάσουν το γεγονός και όντως, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με χορό και πολύ κέφι.

topalidou-kouris-(3).jpg

Ο Νίκος Κουρής σήμερα ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή του γάμου μέσα στην εκκλησία και έγραψε στην λεζάντα:

«Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ´ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο. Χωρίς πρόσημο, χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς. Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά. Μονάκριβα».

Δείτε το παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C1F7lhuIa6i/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved