Γιούλικα Σκαφιδά: Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μαγικά γιατί είναι τα πρώτα με τον γιο της
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μαγικά γιατί είναι τα πρώτα με τον γιο της

Η Γιούλικα Σκαφιδά περίμενε πώς και πώς την άφιξη του γιου της και στις 24 Νοεμβρίου έζησε την απόλυτη ευτυχία της μητρότητας. 

Όλα πήγαν καλά και ο μικρούλης ήρθε στη ζωή της για να την αλλάξει μία για πάντα. Τέσσερις μέρες μετά τον τοκετό, η ηθοποιός έφυγε για το σπίτι και για να ξεκινήσει μαζί του τη νέα τους ζωή, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Αύριο συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρούλης και φυσικά η ευτυχία της νέας μαμάς δεν περιγράφεται.

Ενόψει και των Χριστουγέννων, έχει κάθε λόγο να νιώθει ότι αυτές οι γιορτινές ημέρες θα είναι οι πιο αξέχαστες της ζωής της που θα τις μνημονεύει με χαρά και νοσταλγία για πάντα.

Gioulika-Skafida.jpg

Γιούλικα Σκαφιδά

Φυσικά, η Γιούλικα Σκαφιδά έχει αρχίσει να ζει σε άλλους ρυθμούς, ούσα βέβαια αφοσιωμένη στην ανατροφή του μικρούλη που την έχει απόλυτη ανάγκη.

Έχει αυπνίες, προσπαθεί να συντονιστεί με το μωρό της και να δημιουργήσει μία ήρεμη καθημερινότητα, κάτι που τις πρώτες μέρες φάνταζε ως κάτι πολύ δύσκολο.

Τελικά τα κατάφερε και πλέον βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, ανυπομονώντας να περάσει αυτά τα μαγικά Χριστούγεννα έχοντας αγκαλιά τον μικρό της.

Η ίδια ανάρτησε ένα υπέροχο βίντεο από τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό. Σ' αυτό πρωταγωνιστής φυσικά είναι ο μικρός της πρίγκιπας ο οποίος κοιμάται ήσυχος στην κούνια του η οποία είναι τοποθετημένη πολύ κοντά στο μοναδικά στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved