Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι νέες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας - Πόσο μηνών είναι;
Showbiz

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι νέες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας - Πόσο μηνών είναι;

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στο Alphanews.live το ευχάριστο γεγονός: «Είναι καλό όταν είναι κάτι προσωπικό να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μία μανούλα, ένα μελλοντικό πατέρα την ώρα που αισθανθεί την ανάγκη να το πει. Ειδικά όταν έχει υπάρξει και ένα παρελθόν που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ… Ζει κάτι μεγαλειώδης μόνη της τώρα, γιατί εγώ τρέχω από εδώ και από εκεί. Μας έχει δώσει πολύ χαρά η είδηση αυτή. Είναι αλήθεια, αλλά είναι νωρίς ακόμα».

mavrikios_mavrikiou.png

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε τηλεφωνικά στο Breakfast @ Star και δέχθηκε τις ευχές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ευχαριστούμε. Μετά από αυτό που πάθαμε, θέλαμε να περιμένουμε να περάσουν τρεις - τέσσερις μήνες. Τώρα είμαστε στους δυόμιση μήνες. Θέλαμε να περάσει λίγος χρόνος, αλλά αφού μαθεύτηκε τι να έλεγα; Ψέματα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, απλά θέλαμε να το ανακοινώσουμε τη στιγμή που θέλαμε. Είναι καλά η Ιλάειρα, είναι στο σπίτι. Έχει έρθει και η μαμά της και προσπαθεί να είναι ήρεμη. Να περάσει αυτό το διάστημα θέλουμε. Θέλω να είναι γερό, δυνατό και υγιές».

ilaeira-zisi-(4).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Breakfast @ Star.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved