Μάχη Φλωρινιώτη: Η γυναίκα-βράχος στο πλευρό του συζύγου και του γιου της που τελικά λύγισε!
Showbiz

Μάχη Φλωρινιώτη: Η γυναίκα-βράχος στο πλευρό του συζύγου και του γιου της που τελικά λύγισε!

Με αξιοπρέπεια, σεβασμό και πολλή αγάπη για την οικογένειά της ζούσε εδώ και πολλά χρόνια η Μάχη Φλωρινιώτη, επιλέγοντας να στέκεται διακριτικά στο πλευρό του συζύγου της Γιάννη αλλά και των παιδιών της. 

Τώρα έμεινε να μετρά τις πληγές της, βυθισμένη στο απόλυτο πένθος για την απώλεια του συζύγου της αλλά κυρίως για εκείνη του 39χρονου γιου της, Νίκου.

«Το παιδί μου πήγαινε πάρα πολύ καλά. Τον πρώτο καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, πάλευε ακόμα... Η Μάχη τελευταία έγινε δυνατή γιατί δεν έπρεπε να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Ήξερε μόνο ότι έχει καρκίνο στον ώμο, δεν ήξερε ότι έχει και σε άλλα σημεία. Του είχα πει «δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις»... Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που κατάφερε να ψελλίσει μέσα σε κλάματα και αναφυλητά η Μάχη Φλωρινιώτη, λίγα 24ωρα μετά τον χαμό του γιου της, Νίκου που υπεραγαπούσε.

image00037.jpg

Η Μάχη Φλωρινιώτη στην κηδεία του συζύγου της.

Και συνέχισε μιλώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή Το πρωινό: «Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας που λέγεται καρκίνος, όμως, έκανε μετάσταση στα μηνίγγια... Την ημέρα του Αγίου Νικολάου ήταν λίγο μπερδεμένος το πρωί. Από το μεσημέρι και μετά δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει. Νόμιζε ότι θα μπούμε στο νοσοκομείο και θα βγούμε. Η γιατρός μου τα είχε πει όλα, αλλά έπαιζα θέατρο. Ούτε η γιατρός περίμενε ότι θα συνέβαινε τόσο γρήγορα, νομίζαμε θα πήγαινε 2-3 μήνες».

Η Μάχη Φλωρινιώτη, παρά το βαρύ πένθος της, έδωσε μαθήματα δύναμης και ανθρωπιάς καθώς παρά το γεγονός ότι η απώλεια του γιου της Νίκου είναι ακόμα πολύ νωπή, βρήκε το κουράγιο να δώσει τις συμβουλές της σε μανούλες που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. Συγκεκριμένα σχολίασε: «Οι μανούλες να έχουν δύναμη όταν συμβαίνει κάτι στους οικείους τους, στα παιδιά τους. Όλα παλεύονται και το παιδί μου αν δεν είχε κάνει ο καρκίνος μετάσταση στο σημείο που είχε κάνει, ίσως και να γιατρευόταν πάλι τελείως. Οι άλλες μανούλες να μην το βάλουν κάτω, η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Εκεί που έκανε μετάσταση στο παιδί μου, δεν γινόταν τίποτα»...

O γάμος με τον Φλωρινιώτη και το «διάλειμμα»

Η Μάχη και ο Γιάννης παντρεύτηκαν στην αρχή της δεκαετίας του '70 και ενώ ο τραγουδιστής ήταν στο απόγειο της καριέρας του. Ενώθηκαν από έρωτα και απέκτησαν τα τρία παιδιά τους, τον Σάββα, την Αννούλα και τον Νίκο που έμελλε να φύγει από τη ζωή στα 39 του χρόνια πριν από λίγες ημέρες.

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και μάλιστα για 13 ολόκληρα χρόνια ζούσαν χώρια. Μέχρι που το 2021 αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί με τη Μάχη Φλωρινιώτη να δηλώνει: «Γύρισα στο πλευρό του Γιάννη, μετά από 13 χρόνια» με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει εκείνο τον καιρό: «Δε φταίγαμε εμείς που χωρίσαμε, εμείς ήμασταν μια χαρά. Μπήκαν ανάμεσά μας οι μανάδες μας». Λίγο καιρό αργότερα και με αφορμή την επανασύνδεσή τους, οι δυο τους είχαν φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια όπου και είχαν αποκαλύψει: «Δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις στο σπίτι μας (…) Δεν τον έχω ακούσει ποτέ αγανακτισμένο τον Γιάννη, ούτε να αρχίσει να βρίζει αλλά και να σου χαλάσει χατίρι. Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του. Αυτά τα χρόνια με έκαναν να τον εκτιμήσω περισσότερο και να ξεχάσω τα λόγια που του βάζανε. Όταν στη σχέση μπαίνουν τρίτοι άνθρωποι δεν ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες», είχε πει η Μάχη Φλωρινιώτη ενώ ο Γιάννης Φλωρινιώτης από την πλευρά του είχε τονίσει: «Οι τρίτοι άνθρωποι ήταν οι μανάδες μας μπαίνανε στη μέση, μέχρι που μια φορά πλακωθήκανε στο ξύλο. Μόνο αυτές ήταν το εμπόδιο στη σχέση μας. Την μάνα μου, πριν παντρευτώ, την είχα σαν βασίλισσα και επειδή τα στερήθηκε μετά επειδή τα έκανα στη γυναίκα μου, στεναχωρήθηκε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved