Κηδεία Νίκου Φλωρινιώτη: Συντετριμμένα τα αδέρφια του, Άννα & Σάββας- Υποβασταζόμενη η μάνα του
Showbiz

Κηδεία Νίκου Φλωρινιώτη: Συντετριμμένα τα αδέρφια του, Άννα & Σάββας- Υποβασταζόμενη η μάνα του

Κηδεία Νίκου Φλωρινιώτη: Αυτή την ώρα φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στον 39χρονο τραγουδιστή.

Συντετριμμένα είναι τα αδέρφια του, Άννα και Σάββας Φλωρινιώτη. Η μάνα του, Μάχη υποβασταζόμενη ανέβηκε τις σκάλες στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

Αυτή την ώρα τελείται η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού εκεί όπου κηδεύτηκε πριν έξι μήνες και ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης.

1703247543664-204700350-kideia-florioti-(1).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι λίγες ώρες πριν την κηδεία η μάνα του Μάχη είχε ραγίσει καρδιές με τα λόγια της στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Το παιδί μου πήγαινε πάρα πολύ καλά. Τον πρώτο καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, πάλευε ακόμα.».

Και τόνισε: «Η Μάχη τελευταία έγινε δυνατή γιατί δεν έπρεπε να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Ήξερε μόνο ότι έχει καρκίνο στον ώμο, δεν ήξερε ότι έχει και σε άλλα σημεία. Του είχα πει «δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις... Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας που λέγεται καρκίνος, όμως, έκανε μετάσταση στα μηνίγγια».

Σε άλλο σημείο δήλωσε: «Την ημέρα του Αγίου Νικολάου ήταν λίγο μπερδεμένος το πρωί. Από το μεσημέρι και μετά δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει. Νόμιζε ότι θα μπούμε στο νοσοκομείο και θα βγούμε. Η γιατρός μου τα είχε πει όλα, αλλά έπαιζα θέατρο. Ούτε η γιατρός περίμενε ότι θα συνέβαινε τόσο γρήγορα, νομίζαμε θα πήγαινε 2-3 μήνες».

Και υπογράμμισε: «Οι μανούλες να έχουν δύναμη όταν συμβαίνει κάτι στους οικείους τους, στα παιδιά τους. Όλα παλεύονται και το παιδί μου αν δεν είχε κάνει ο καρκίνος μετάσταση στο σημείο που είχε κάνει, ίσως και να γιατρευόταν πάλι τελείως. Οι άλλες μανούλες να μην το βάλουν κάτω, η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Εκεί που έκανε μετάσταση στο παιδί μου, δεν γινόταν τίποτα».

Φωτό από την κηδεία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved