Οι εργένηδες της ελληνικής showbiz! Θα βρουν το ταίρι τους τη νέα χρονιά;
Showbiz

Οι εργένηδες της ελληνικής showbiz! Θα βρουν το ταίρι τους τη νέα χρονιά;

Ορκισμένοι εργένηδες ή άτυχοι στον έρωτα; Όπως και να έχει, στην ελληνική σόουμπιζ υπάρχουν πολλοί περιζήτητοι νέοι που ακόμα δεν έχουν βρει το ταίρι τους που θα τους πείσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Νέοι, ωραίοι και γοητευτικοί, οι καλλιτέχνες ή απλά tv προσωπικότητες που θα διαβάσετε παρακάτω υποδέχονται το 2024 solo, κάτι που σημαίνει ότι μία από τις πρώτες ευχές τους για τη νέα χρονιά σίγουρα θα είναι να βρουν το άλλο τους μισό που βρίσκεται κάπου εκεί έξω αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί στον δρόμο τους. Ας τους δούμε έναν προς έναν...

Στάθης Σχίζας

Μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον οποίο τόσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί, ο Στάθης Σχίζας δείχνει να είναι έτοιμος για μία νέα αρχή στην προσωπική του ζωή. Ή μήπως όχι;

sxiza.jpg

Πάντως, ο μεγάλος νικητής του Survivor έχει αφοσιωθεί εδώ και λίγους μήνες στα νέα επιχειρηματικά projects που τρέχει και δεν δείχνει να βιάζεται να αποκατασταθεί, εκτός αν προηγουμένως βέβαια συναντήσει τη γυναίκα εκείνη που θα τον συγκινήσει και θα τον κάνει να πάρει τη μεγάλη απόφαση για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

dadakaridis-sasmos-2.jpg

Ο αγαπημένος ηθοποιός τον οποίο εδώ και λίγο καιρό παρακολουθούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Σασμό, ως τον εισαγγελέα Γιακωβάκη, δεν έχει βρει ακόμα την πραγματική αγάπη και παραμένει εργένης και μάλιστα περιζήτητος αφού και ωραίος και ταλαντούχος και άκρως συναισθηματικός είναι ο ηθοποιός. Ο ίδιος έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή καλά προστατευμένη και έτσι πολύ λίγοι γνωρίζουν για το τι πραγματικά συμβαίνει στην καθημερινότητά του και ποια γυναίκα θα μπορούσε να του κλέψει την καρδιά.

Γιάννης Σπαλιάρας

spaliaras-(3).jpg

O Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του.

Αν και ο Γιάννης Σπαλιάρας δηλώνει εδώ και λίγους μήνες πως είναι σε σχέση με νεαρή και όμορφη κοπέλα η οποία όμως δεν έχει σχέση με τη showbiz, ακόμα δεν έχει κάνει την κίνηση να επισημοποιήσει κάτι ή τέλος πάντων να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, παραμένει ένας από τους περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής showbiz. Εδώ και χρόνια, ο άδωνις της ελληνικής μόδας και ηθοποιός έχει κλέψει τις καρδιές πολλών γυναικών, αλλά ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του, ενώ παλιά φοβόταν τη δέσμευση, πλέον είναι πιο έτοιμος από ποτέ να δεσμευτεί. Λέτε να τον δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Πέτρος Ιακωβίδης

iakovidis.jpg

O Πέτρος Ιακωβίδης εκτός από πολύ επιτυχημένος τραγουδοποιός, έχει κλέψει και τις καρδιές πολλών γυναικών, αλλά ο ίδιος παραμένει εργένης. Τα τραγούδια του είναι άκρως ρομαντικά και αισθαντικά και σιγοτραγουδιούνται σχεδόν από όλους μας. Ο όμορφος τραγουδιστής με τα γαλαζοπράσινα μάτια παραδέχεται ότι θέλει να ερωτευτεί και είναι έτοιμος για έναν νέο πολυτάραχο έρωτα. Ας ελπίσουμε ότι το 2024 θα είναι η χρονιά του στην προσωπική του ζωή.

Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες εργένηδες, ο οποίος έχει εκφραστεί πολλές φορές για τον έρωτα και την αληθινή αγάπη, δίνοντας στις γυναίκες και τα κατάλληλα hints, για να τον κατακτήσουν. Προς το παρόν όμως παραμένει μόνος και χωρίς καμία πρόθεση, όπως δείχνουν τα πράγματα να ανέβει άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς προφανώς δεν έχει βρεθεί η μία και μοναδική που θα σταθεί στο πλευρό του «για πάντα».

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής showbiz:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved