Μαλέσκου: Η πιο τρυφερή Χριστουγεννιάτικη φωτό με την κόρη της και το στολισμένο σπίτι της
Showbiz

Μαλέσκου: Η πιο τρυφερή Χριστουγεννιάτικη φωτό με την κόρη της και το στολισμένο σπίτι της

Την πιο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία των Χριστουγέννων πόσταρε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν από περίπου επτά μήνες υποδέχτηκε την κόρη της και είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Η μικρούλα έχει μεγάλωσε αρκετά και ήδη ξεκίνησε να τρώει τα πρώτα γευματάκια της.

a828998a-maleskou.jpg

Η περήφανη μανούλα, μοιράστηκε τη φωτογραφία της μικρής να δοκιμάζει την κρέμα της καθισμένη στο καρεκλάκι του φαγητού της ενώ πίσω φαίνεται ο εντυπωσιακός στολισμός του σπίτι της.

Ένα πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με δεκάδες πολύχρωμα λαμπιόνια.

Δες τη φωτό στη gallery

«Ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ κάλος και ευτυχισμένος μπαμπάς. Ξέρει να αλλάζει πάνα, το αποφεύγει όμως. Δεν τον έχω πείσει ακόμα για τον θρησκευτικό γάμο αλλά αν γίνει κάποια στιγμή, θα το χαρώ. Θα ήθελα να γίνει για να το μοιραστούμε με τους δικούς μας. Στον πολιτικό ήμασταν εμείς και εμείς.

Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή. Είναι ωραίο που γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή μου με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σκεφτούν και να μου πουν. Το πότε θα επιστρέψω είναι κάτι που δε με απασχολεί γιατί δε βιάζομαι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι», είπε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή και την επιλογή της να είναι εκτός τηλεόρασης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved