Αναστασία: Η σκέψη για τη διαθήκη της, το πένθος και ο χωρισμός των γονιών της που την ωρίμασε
Showbiz

Αναστασία: Η σκέψη για τη διαθήκη της, το πένθος και ο χωρισμός των γονιών της που την ωρίμασε

Άκρως εξομολογητική και αποκαλυπτική η Αναστασία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στη σχέση με τους γονείς της και πώς ο χωρισμός τους, την ωρίμασε ενώ ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε τη στιγμή εκείνη που έκανε σκέψεις για τη… διαθήκη της!

anastasia.jpg

«Με τους γονείς μου οι σχέσεις ήταν πάντα οι καλύτερες. Έχουμε επικοινωνία. Όταν ήμουν δ’ δημοτικού οι γονείς μου χώρισαν και εγώ δεν ήθελα να χωρίσουν. Καθόμουν και έκανα σοβαρές συζητήσεις με τον μπαμπά μου και τη μαμά μου για ποιον λόγο θέλουν να χωρίσουν. Ωρίμασα πριν από την ώρα μου. Όσο μεγαλώνω με επηρεάζει ο χωρισμός τους. Φοβάμαι την εγκατάλειψη, αναζητώ την αγάπη ενώ ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνω»

anastasia

«Πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου και μου έχει στοιχίσει πολύ ψυχολογικά. Δούλευα πολύ για να ξεχνιέμαι. Το καλοκαιρινό μου τουρ το τελείωσα με 100 live. Σωματικά δεν καταλάβαινα ότι κουράζομαι αλλά είχα κουραστεί ψυχολογικά. Ερχόταν στον ύπνο μου η γιαγιά μου και με “”. Μου ενθάρρυνε και εγώ φοβόμουν γιατί ήταν ζωντανό το όνειρο. Είχα αϋπνίες. Ή έλεγα ότι θα περιμένω να ξημερώσει για να κοιμηθώ. Αυτό δημιουργείται σε κρίσεις άγχους»

ANASTASIA.jpg

«Πεθαίνει ένα παιδί που ήταν στο χώρο και λέω “αφού πέθανε αυτός 22 χρονών, εγώ γιατί δεν θα πεθάνω;”. Είχα πρόβλημα με τον θάνατο και είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι τη διαθήκη μου. Έτρεμα, ένιωθα άγχος, δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα. Στα live ερχόταν η μαμά μου για να το αντιμετωπίσω και ξεκινάω να το συζητάω και κατάλαβα ότι δεν είμαι η μόνη και ευτυχώς δεν το έχω ξανά πάθει. Πήγα και πιο κοντά στην εκκλησία. Προσπαθώ να κοντρολάρω το μυαλό μου και το τραγούδι με βοηθάει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved