To δέντρο της Φουρέιρα, το δώρο του Ρουβά στην Κάτια του & τα γερμανικά μπισκότα της Λάουρας Νάργιες
Showbiz

To δέντρο της Φουρέιρα, το δώρο του Ρουβά στην Κάτια του & τα γερμανικά μπισκότα της Λάουρας Νάργιες

Χριστούγεννα 2023: Σε christmas mood έχουν μπει για τα καλά οι celebrities, ετοιμάζοντας το σπίτι τους αλλά και τα δώρα που θα βάλουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως βέβαια και τις λιχουδιές που θα τους κεράσουν. 

Η Ελένη Φουρέιρα, παίρνοντας μία πρώτη ανάσα μετά το χθεσινό (22/12) τέλος του Fame Story, περνάει λίγο χρόνο στο σπίτι, ετοιμάζοντάς το για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους Followers της μία υπέροχη φωτό με την ίδια να ποζάρει μπροστά από το υπέροχα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της που είναι χιονισμένο και φέρει λευκά και χρυσά στολίδια. Η ίδια απεικονίζεται στη φωτό να κρατάει ένα glitterάτο κουτί δώρου χωρίς όμως να αποκαλύπτει για ποιον προορίζεται. Σίγουρα πάντως, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής τής αφού θα είναι τα πρώτα με τον χαριτωμένο και μόλις 10 μηνών γιο της.

Δείτε παρακάτω τη φωτό που ανέβασε:

foureira-dentro.jpg

H Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και δείχνει πολύ χαρούμενη. Άλλωστε θα είναι τα πρώτα με τον γιο της...

Το πιο πρωτότυπο δώρο εμπνεύστηκε ο Σάκης Ρουβάς για την αγαπημένη του σύζυγο Κάτια Ζυγούλη για τα φετινά Χριστούγεννα. Ποιο είναι αυτό; Μα ο ίδιος αφού όπως θα δείτε στο χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, ανοίγει μία κόλλα περιτυλίγματος και τυλίγεται ο ίδιος δηλώνοντας πως θα προσφέρει τον... εαυτό του στη σύζυγό του. Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

Τέλος, η Λάουρα Νάργιες σήμερα είπε να φτιάξει τα παραδοσιακά Γερμανικά μπισκότα που ετοίμαζε στα παιδικά και εφηβικά χρόνια με τη μητέρα της, όταν ζούσαν στη Γερμανία. Είναι μία παράδοση για εκείνη και ήθελε να το κάνει, έχοντας τον μικρό της γιο να παίζει κάπου εκεί κοντά. Βέβαια, εκείνος φαίνεται πως έχει αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Χρήστου Σαντικάι αφού όπως είδαμε στο βίντεο που ανέβασε η μαμά του, απασχολείται με ένα μικρό πιάνο που έχει μπροστά του. Και είναι τόσο χαριτωμένος... Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C1MyLyFibYE/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved