Μετά τη φωτιά: Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και δεν το πήρε είδηση κανείς!
Showbiz

Μετά τη φωτιά: Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από σχεδόν έναν μήνα πρωταγωνιστής της σειράς Μετά τη φωτιά, κάτι που γνωρίζουν λίγοι. 

Ο λόγος για τον Νέιθαν Τόμας ο οποίος υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ένα χαριτωμένο και υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Ελληνοβρετανός ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό της κόρης του στη Real λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε χαζομπαμπάς και χαζομαμά και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μας κάνει η γυναίκα μου για τα Χριστούγεννα... Ενώ σχεδιάζαμε να μείνουμε δύο χρόνια στην Ταϊλάνδη, η σύζυγός μου έμεινε έγκυος στους έξι μήνες και τελικά γυρίσαμε, κυρίως γιατί εκείνη χρειαζόταν στήριξη. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα. Υπάρχουν δυο - τρεις επιλογές αλλά η σύζυγός μου θα αποφασίσει».

Πώς είναι όμως η ζωή του τώρα μετά την άφιξη της μικρούλας; Ο ίδιος παραδέχεται:

«Οι πρώτες δύο βδομάδες ήταν δύσκολες. Ήταν από το σοκ που ξυπνούσαμε ανά μία - μιάμιση ώρα. Τώρα έχουμε φτάσει στο δίωρο- τρίωρο. Δόξα τω Θεώ είναι ήσυχη, θα κλάψει λίγο όταν ξυπνήσει ή όταν πεινάσει. Είναι το κλασσικό μαμ, κακά και νάνι. Η καλύτερη ηλικία» περιγράφει ο ηθοποιός «Βέβαια βοηθάω! Εννέα ολόκληρους μήνες κυοφορούσε το παιδί μας, δε γίνεται να μη βοηθήσω. Και είναι και χαρά μου. Είναι άλλη αίσθηση, άλλο πράγμα».

nathan.jpg

Ο Νέιθαν Τόμας ο οποίος φέτος υποδύεται τον Αλέξανδρο Βενιέρη στη σειρά «Μετά τη φωτιά» και έγινε γνωστός και αγαπητός μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», έχει γεννηθεί στην Αγγλία και όταν ήταν 3 ετών μετακόμισε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Επέστρεψε όμως στο Λονδίνο και έζησε εκεί μέχρι που γνώρισε τη σύζυγό του Ελεάνα και μαζί έφυγαν για την Ταϊλάνδη. Όπως εξηγεί όμως:

«Ή Ελεάννα έχει γεννηθεί στο Κονγκό αλλά η μητέρα της είναι από την Ρουάντα. Εμείς γνωριστήκαμε στην Ελλάδα μέσω κοινού μας φίλου και από τότε είμαστε αχώριστοι. Παντρευτήκαμε στο Λονδίνο και μετά πήγαμε στην Ταϊλάνδη όπου μείναμε έξι μήνες. Τώρα με την μπέμπα θα μείνουμε προς το παρόν στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει ζωή. Στόχος είναι τα πρώτα χρόνια της μικρής να είμαστε εδώ. Εξαρτάται πώς θα πάνε τα πράγματα και οι δουλειές μας. Τα δεχόμαστε όπως μας τα φέρνει η ζωή, μέρα με τη μέρα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved