Showbiz

Συγκλονίζει η Μπέσσυ Αργυράκη: «Είχα 10 αγγέλους μαζί μου και επιβίωσα, δεν θα μιλούσαμε τώρα»

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη χρονιά που αφήνει πίσω της και για τις συγκινητικές αναμνήσεις από τις γιορτές.

«Το 2023 για εμένα ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Έχω να θυμάμαι πάρα πολλά από το 2023. Συμμετείχα στο J2US όπου πέρασα πολύ ωραία. Είχα την υγεία μου εκτός από το απρόοπτο με την πτώση μου. Θα μπορούσαμε τώρα να μην μιλάμε. Είχα 10 αγγέλους και 10 Αγίους μαζί μου και κατάφερα να επιβιώσω», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη είπε στη συνέχεια: «Τις ημέρες των γιορτών νιώθω περισσότερο παιδί με τα χρώματα, τα αρώματα, τις μυρωδιές και το στόλισμα του δέντρου. Δεν κάνω τραπέζι, προτιμώ να με καλούν. Δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, μαγειρεύει ο γιος μου που είναι σεφ και ο άντρας μου που είναι καταπληκτικός. Οπότε βρίσκω το φαγητό έτοιμο. Θέλω να φάω μία σαλάτα του σεφ και εκείνοι έχουν ετοιμάσει μουσακά. Οπότε προτιμώ τον μουσακά».

MPESI33.jpg

Αναπολώντας τα παιδικά της χρόνια, θυμήθηκε όταν ένας θείος της πήγε στο σπίτι της ντυμένος Άγιος Βασίλης κι εκείνη τον κοιτούσε στα χέρια. «Μας είπε που ήταν τα δώρα μας και έτσι πιστέψαμε πως υπάρχει Άγιος Βασίλης. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να ντύνονται Άγιοι Βασίληδες για τα παιδιά τους. Είναι μία φιγούρα αντιπροσωπευτική των ημερών αυτών», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη, αναπολεί τις γιορτές με τη μητέρα της: «Μαγείρευε όμορφα φαγητά και αναπολώ και την αδελφούλα μου. Κλείνω τα μάτια μου και θυμάμαι εικόνες από το πατρικό μου σπίτι που με συγκινούν ιδιαίτερα. Έχασα πολύ νέους όλους τους δικούς μου ανθρώπους και αυτές τις ημέρες τους θυμάμαι πιο έντονα και συγκινούμαι. Αυτές τις ημέρες όλοι θυμόμαστε ακόμα πιο πολύ τους ανθρώπους που έχουμε χάσει».

ME3.jpg

Κλείνοντας, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Είχα κερδίσει 5 φλουριά σε μία χρονιά. Με ζητάνε πολύ συχνά για ποδαρικό. Μου λένε ότι είμαι γουρλού. Θυμάμαι τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου να μου λέει μία Πρωτοχρονιά “Μπεσάρα εσύ θα ανοίξεις το πρόγραμμα γιατί είσαι η γουρλού μας”. Αυτές τις μέρες θέλω να στείλω μήνυμα σε όλους να βάζουν φαγητό και νερό στα αδέσποτα ζωάκια. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας είναι να υιοθετήσετε ένα σκυλάκι».Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Τέρψη Μαντζουράτου έδωσε συνέντευξη η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη χρονιά που αφήνει πίσω της και για τις συγκινητικές αναμνήσεις από τις γιορτές.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved