Γαία Μερκούρη: Το πρώτο βίντεο από το νέο της σπίτι – «Ανυπομονούσα από τα 10 μου»
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Το πρώτο βίντεο από το νέο της σπίτι – «Ανυπομονούσα από τα 10 μου»

Στο δικό της σπίτι μετακόμισε η Γαία Μερκούρη και η χαρά της είναι μεγάλη. Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μοιράστηκε τα ευχάριστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. 

Η μετακόμιση έγινε πρόσφατα όπως αποκάλυψε η ίδια και πλέον βρίσκεται στο δικό της σπίτι, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε από τα 10 της χρόνια.

Η Γαία τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγνκ και είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Tik Tok. Μέσα από το προφίλ της είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό και τον χωρισμό της από τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο.

gaia.jpg

Η ίδια ανέφερε για τη μετακόμιση:

«Μόλις μετακόμισα στο δικό μου διαμέρισμα για πρώτη φορά. Είμαστε στο πάτωμα στο σαλόνι μου. Εγώ ανυπομονούσα για τη μέρα, την ώρα και τη στιγμή που θα μετακόμιζα μόνη μου από τα 10 μου. Σε θέματα καθαριότητας είμαι πάρα πολύ καλή. Όχι σε σημείο που να λες “δε μπορώ να κουνηθώ μέσα στο σπίτι, πρέπει όλα να είναι τέλεια”, αλλά, μπορεί να γίνει ένα χάος εδώ, να ετοιμαζόμαστε πέντε γυναίκες όλες μαζί. Αλλά, την επόμενη μέρα θα παιχτεί σοβαρή καθαριότητα» λέει στο βίντεό της η Γαία Μερκούρη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved