Ειρήνη Κεσογλίδου: Το ξεχωριστό αντίο στον μπαμπά της, Βασίλη Καρρά & το «καρέ» που θα τους ενώνει
Showbiz

Ειρήνη Κεσογλίδου: Το ξεχωριστό αντίο στον μπαμπά της, Βασίλη Καρρά & το «καρέ» που θα τους ενώνει

Σε ηλικία 70 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Βασίλης Καρράς μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Η απώλεια του έχει φέρει συγκίνηση και δάκρυα σε όλους καθώς ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες.

karras-(1).jpg

Σύσσωμος ο κόσμος τον αποχαιρετά μέσα από τα social media ενώ ξεχωριστό είναι το «αντίο» της κόρης του, Ειρήνης Κεσογλίδου. Χωρίς να γράψει τίποτα, τα είπε όλα με ένα κοινό φωτογραφικό καρέ με τον μπαμπά της. Ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου!

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Ο Βασίλης Καρράς είχε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του. Περισσότερα από 40 χρόνια ήταν παντρεμένος ο Βασίλης Καρράς με τη γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα. Η γνωριμία τους έγινε σε μία ντισκοτέκ όταν ήταν περίπου 18 χρονών.

«Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη“», είχε πει ο λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω.”

Η κόρη τους Χρυσοβαλάντω- Ειρήνη δεν άργησε να έρθει στη ζωή του ζευγαριού. Η μονάκριβη κόρη του λαϊκού τραγουδιστή, στην οποία είχε τεράστια αδυναμία, ακολούθησε διαφορετική πορεία από τον πατέρα της.

Η Ειρήνη έχει αναλάβει τη λειτουργία του «Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρούσε ο πατέρας της στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved