Καρράς: Το τελευταίο μήνυμά του! Έφυγε γεμάτος από την αγάπη του κόσμου: «Τι αγάπη Θεέ μου...»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Καρράς: Το τελευταίο μήνυμά του! Έφυγε γεμάτος από την αγάπη του κόσμου: «Τι αγάπη Θεέ μου...»

Πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή με γενναιότητα γιατί έτσι ήταν ο Βασίλης Καρράς, δεν άφηνε στην τύχη της καμία μάχη της ζωής.

Ακόμη κι όταν όλοι έγραφαν πως η κατάσταση της υγείας του πριν από περίπου δυο μήνες είχε επιδεινωθεί, εκείνος είχε βρει τον τρόπο να τους διαψεύσει όλους.

Ήταν 13 Οκτωβρίου όταν ο ίδιος επικοινώνησε live με το Fame Story και τον Νίκο Κοκλώνη.

karras-(8).jpg

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω», είπε και πρόσθεσε με συγκίνηση: «Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε»

«Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ», είπε ο Βασίλης Καρράς απευθυνόμενος στον Αντώνη Ρέμο. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους», είχε πει. «Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο βράδυ που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει. Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του», είχαν αναφέρει την ίδια μέρα στο Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved