Συγκλονιστικό βίντεο! Όταν ο Βασίλης Καρράς είχε λυγίσει μπροστά στο κοινό! «Δεν θέλω τίποτα άλλο»
6190768
Showbiz

Συγκλονιστικό βίντεο! Όταν ο Βασίλης Καρράς είχε λυγίσει μπροστά στο κοινό! «Δεν θέλω τίποτα άλλο»

Έδωσε την πιο σκληρή μάχη της ζωής του και έφυγε από τη ζωή «γεμάτος» από την αγάπη του κόσμου. Αυτό ήθελε ο Βασίλης Καρράς, να αγαπάει και να αγαπιέται!

Και το είχε καταφέρει! Στην πορεία του έζησε πολλές συγκινητικές στιγμές με τους θαυμαστές του. Μια από αυτές όταν το 2017 σε συναυλία του με αφορμή τα 40 χρόνια καριέρας του, το κοινό τον αποθέωνε κάθε λεπτό.

karras-(10).jpg
6173270

Εκεί ο Βασίλης Καρράς κατέβασε το μικρόφωνο και με δάκρυα στα μάτια είχε πει: «Αν κανένας περίμενε την ολοκλήρωση μετά από εδώ, εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Δε θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Αυτή την αγάπη που εισπράττω σήμερα μακάρι ο Θεός να μου έδινε τη δύναμη να τη μοιράσω»

Δες το βίντεο

Ο Βασίλης Καρράς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ' έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι.

Είχε συνεργαστεί με αρκετούς συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης, ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.

karras-(13).jpg

Είχε κάνει ντουέτα με πολλούς τραγουδιστές όπως η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης και με τον Γιώργο Κακοσαίο. Με τους περισσότερους από αυτούς συνεργάστηκε σε ζωντανά προγράμματα.

Επίσης, ήταν συνθέτης και στιχουργός και είχε γράψει τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved