Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η νέα φωτό με φουσκωμένη κοιλιά,ανήμερα των Χριστουγέννων & η πόζα στο ασανσέρ
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η νέα φωτό με φουσκωμένη κοιλιά,ανήμερα των Χριστουγέννων & η πόζα στο ασανσέρ

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανακοίνωσε σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και οι θαυμαστές της περιμένουν συνέχεια νέες της φωτογραφίες.

Μάλιστα, η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς και υποδύεται την Ιουλία, είναι έγκυος και στη σειρά.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η γη της ελιάς δεν κρύβει πλέον τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ σήμερα 25/12, ανήμερα των Χριστουγέννων, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια απίθανη φωτογραφία, μέσα από το ασανσέρ, στην οποία φαίνεται πολύ η κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει πολύ!

Να θυμίσουμε πως «Μεγαλώνει η οικογένεια μου! Θα έρθει ένα ακόμη παιδάκι, υπάρχουν ήδη δύο. Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών. Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα δυο παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα.

Σε μια τέτοια οικογένεια, λοιπόν, με το δεδομένο πως εγώ είμαι το δημόσιο πρόσωπο, διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Φέρω την ευθύνη άλλων τεσσάρων ατόμων, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας μου που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της, είναι πιο ιδιωτική, έτσι θα τη χαρακτήριζα. Θα πω λοιπών εγώ πώς το βιώνω και το νιώθω», είπε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Beaute.

Δείτε τη νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved