Ιφιγένεια Τζόλα: Χριστούγεννα στην Αφρική για τη Βασιλική από τη Γη της Ελιάς
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: Χριστούγεννα στην Αφρική για τη Βασιλική από τη Γη της Ελιάς

Χριστούγεννα 2023: Διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα για την ηθοποιό Ιφιγένεια Τζόλα που υποδύεται την Βασιλική στη Γη της Ελιάς.

Η νεαρή ηθοποιός, μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι φέτος επέλεξε να βρεθεί εκτός Ελλάδας και να κάνει ένα ταξίδι που πάντα ήθελε, στην Αφρική, μαζί με αγαπημένους φίλους.

ifigenia_tzola_1700228600_3238074652168524412_1422084836.jpg

Η ίδια, μοιράστηκε μαζί μας αρκετές φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:


«Διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος αλλά πανέμορφα με φίλους που αγαπώ ♥️ και ένα ταξίδι που ήθελα πολύ καιρό να κάνω. Καλά Χριστούγεννα σε όλους ⭐️🦒».

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε η Ιφιγένεια Τζόλα, στην παρακάτω gallery:

Θυμίζουμε ότι η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, και αυτό είναι σεβαστό. Κακοπροαίρετα σχόλια πάντα θα υπάρχουν.

Στη δική μου περίπτωση αφορούν κυρίως τα κιλά μου. Αυτό πλέον δεν με επηρεάζει, απλώς είναι κρίμα το 2023 να εξακολουθεί να υπάρχει body shaming. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του σωματότυπο και πως αν είναι υγιής πρέπει να αγκαλιάσει και να αγαπήσει αυτό που έχει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό είναι και το όμορφο στο τέλος της μέρας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved