Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου και ουρές στη Θεσσαλονίκη για το λαϊκό προσκύνημα
Showbiz

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου και ουρές στη Θεσσαλονίκη για το λαϊκό προσκύνημα

Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένας από τους καλλιτέχνες που όχι μόνο αγαπήθηκε αλλά λατρεύτηκε από τον κόσμο γι΄αυτό και η σορός του τέθηκε σήμερα 26/12 σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Αύριο φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο, στο χωριό του, Κοκκινοχώρι, στην Καβάλα.

Εκεί είχε δημιουργήσει από το 2000 ένα αγρόκτημα, τη «Φάρμα Καρρά», στους πρόποδες του Παγγαίου και παρήγαγε και πουλούσε τα δικά του προϊόντα.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

karras-(3).webp

Σε βαρύ κλίμα, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, ώστε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά.

Ήδη από τις 08:00 το πρωί, πλήθος φίλων και θαυμαστών του λαϊκού καλλιτέχνη έφτασαν στην εκκλησία όπου θα τεθεί η σωρός του σε λαϊκό προσκύνημα, προκομμένου να κρατήσουν θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λαϊκό προσκύνημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10 το πρωί, σήμερα Τρίτη, και να ολοκληρωθεί στις 16:00, ενώ στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί και η εξόδιος ακολουθία.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved