Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους του με τον Καρρά:«Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα»
Showbiz

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους του με τον Καρρά:«Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα»

Ώρα Ελλάδος: Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε σήμερα 26/12 στην εκπομπή του Open για τον αγαπημένο του φίλο Βασίλη Καρρά στην εκπομπή του Open και συγκίνησε με τα λόγια του.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε στον αέρα του Open, μερικούς από τους διαλόγους που είχε με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά και πραγματικά τα λόγια του ανατριχιάζουν.

«Ο Βασίλης δεν ήταν ένας καλεσμένος ήταν κι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Δεν θα το ξεχάσω, τότε στο Open στο πρώτο σόου που έκανα, το It’s Show Time, έτρεμαν τα χέρια μου που ήρθε καλεσμένος και μου έπιασε τα χέρια και μου είπε “μη στενοχωριέσαι.

Θα το πάμε μαζί”. “Μα τρέμουν τα χέρια μου που σας βλέπω” του είπα. “Δεν πειράζει, θα πάμε τη συνέντευξη και θα φύγουμε μαζί αν έρθεις στο Χωριό της Ειρήνης, θα κάνω εγώ το τραπέζι”. Πηγαίνοντας εκεί πέρα, είδα όλη τη Θεσσαλονίκη σχεδόν. Είχε κάνει ένα τραπέζι με τη γυναίκα και την κόρη του. Ήταν τόσο γαλαντόμος, τόσο ανοιχτοχέρης. Από τότε ο Βασίλης με συνόδευσε σε κάθε τηλεοπτικό μου βήμα. Στις πρεμιέρες στο Just ήταν εκεί», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε:

kokloniss-1.jpg

«Είχε ένα κτήμα και τον παίρνω τηλέφωνο μέσα στον Covid και του λέω: “Το αντίπαλο κανάλι έχει βγάλει δυνατό πρόγραμμα, σε παρακαλώ, μόνο με σένα μπορούμε να κάνουμε νούμερα” και μου λέει “είμαστε φίλοι, θα πάρω το λεωφορείο -γιατί φοβόταν τα αεροπλάνα- και θα έρθω με όλη την ορχήστρα”. Τη δεύτερη σεζόν ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε και μου λέει στο καμαρίνι “φίλε μου δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά οι γιατροί δεν μου τα λένε καλά”. Ο Βασίλης κυκλοφορούσε με κάτι γιατροσόφια. Πήγαινε στο Άγιο Όρος. Μου λέει “θα τα καταφέρω, ο Θεός είναι μεγάλος”.

Τώρα πρόσφατα διαβάζω στο Twitter ότι “πέθανε ο Βασίλης Καρράς”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Τον παίρνω τηλέφωνο στο διάλειμμα του Fame Story και του λέω “μόνο που ακούω τη φωνή σου νιώθω καλά”. Μου λέει “βγάλε με στη γραμμή θέλω να μιλήσω, βλακείες είναι αυτά που λένε, εγώ δεν πεθαίνω έτσι εύκολα”».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved