Πάρης Αλεξάνδρου: Η Ιωάννα Τούνη τον νανουρίζει και το βίντεο με τη φωνή της γίνεται viral
Showbiz

Πάρης Αλεξάνδρου: Η Ιωάννα Τούνη τον νανουρίζει και το βίντεο με τη φωνή της γίνεται viral

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο γιο τους, Πάρης να μην κατάφεραν να ταξιδέψουν για τη γιορτή των Χριστουγέννων στο εξωτερικό, όπως είχαν κανονίσει, ωστόσο περνούν υπέροχες στιγμές στην Αράχοβα.

Τόσο η μαμά Ιωάννα όσο και ο μπαμπάς Δημήτρης απολαμβάνουν τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο τους και μοιράζονται μέσω social media φωτογραφικά στιγμιότυπα.

j.touni_1703516615_3265656518131022779_1583564848.jpg

Η Ιωάννα όμως έκανε τη διαφορά και πάλι ανεβάζοντας ένα απίθανο βίντεο με την ίδια να ακούγεται να τραγουδά ένα γλυκό νανούρισμα και τον Πάρη να κοιμάται.

«Άστρο λαμπρό μου, η μαμά σου σ’αγαπάει, πολύ σ΄αγαπάει» ακούγεται να τραγουδά η Ιωάννα Τούνη στον γιο της σημειώνοντας: «και κάπως έτσι το αγγελουδάκι μου πέφτει για μεσημεριανό υπνάκο».

Δες το βίντεο

«Μπορεί σαν κολλητές να μαλώνουμε για τα πάντα, αλλά σαν συνεργάτες τα πάμε τέλεια. Στη Νέα Υόρκη μου έκλεψαν το κινητό. Ο γιος μου είναι ένα υπέροχο βασανάκι, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή. Έμεινα έγκυος όταν έχασα τη μαμά μου και αυτό ήταν το δώρο της. Το μυστικό του χαρούμενου γάμου είναι να μην συζητάς τα επαγγελματικά. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη, έχω μείνει με το δαχτυλίδι και τη λαχτάρα! Δεν λέμε κάτι για γάμο, έχει πάει πίσω αυτό το θέμα», είπε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved