Το ανατριχιαστικό βίντεο της Παπαδοπούλου! «Πολύ θα μου λείψεις»,έλεγε χωμένη στην αγκαλιά του Καρρά
Showbiz

Το ανατριχιαστικό βίντεο της Παπαδοπούλου! «Πολύ θα μου λείψεις»,έλεγε χωμένη στην αγκαλιά του Καρρά

Λίγες μόλις ημέρες πριν το «φευγιό» του Βασίλη Καρρά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε ξεσπάσει σε λυγμούς μιλώντας σε συνέντευξή της για εκείνον.

Μετά τη θλιβερή είδηση η τραγουδίστρια ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο με την ίδια να είναι «χωμένη» στην αγκαλιά του και να του λέει συγκινημένη πόσο θα της λείψει.

eirini_papadopoulou_1703599378_3266350786978843618_273840724.jpg

«Μακριά η κοντά στη γη ή στον ουρανό δε θα χαθείς από τον «Μπαχτσέ» σου όπως με έλεγες», έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησή της.

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C1UaL14sBwO/

«Δεν έχω μιλήσει με τον Βασίλη, δεν έχω καταφέρει και η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ότι το πολεμά… Συγκινούμαι πολύ… Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό! Στο παρελθόν που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της ξεσπώντας σε κλάματα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved