Θλίψη – Έφυγε από τη ζωή η Χαριτίνη Καρόλου – Η σπαρακτική ανάρτηση: «Ταξιδεύει προς το φως»
Showbiz

Θλίψη – Έφυγε από τη ζωή η Χαριτίνη Καρόλου – Η σπαρακτική ανάρτηση: «Ταξιδεύει προς το φως»

Έφυγε από τη ζωή η Χαριτίνη Καρόλου.

Η σπουδαία ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών και τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσα από το Instagram του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με θλίψη και σπαραγμό για την απρόσμενη αυτή απώλεια, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών έγραψε: «Αντίο αγαπημένη μου φίλη πριν από λίγο μάθαμε το θλιβερό νέο ...η καλή μας φίλη συνάδελφος και πολύ καλή ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου άφησε την τελευταία της πνοή και ταξιδεύει προς το φως καλό ταξίδι Χαριτίνη μου...θα σε θυμάμαι πάντα»

Δες την ανάρτησή του

https://www.instagram.com/p/C1U8ghArzzn/

Ποια ήταν η Χαριτίνη Καρόλου

Η Χαριτίνη Καρόλου γεννήθηκε στην Κοζάνη και ήταν το μικρότερο από τα 8 παιδιά της οικογένειας. Ο πατέρας της ήταν δικαστικός και τη δεκαετία του ’50 πήρε μετάθεση στον Πειραιά, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

xaritini-karoloy.jpg

Είχε σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη και του Ωδείου Αθηνών αποφοιτώντας το 1964.
Η Χαριτίνη Καρόλου υπήρξε μία σπουδαία ηθοποιός ενώ ήταν αδελφική φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα είχαν παίξει μαζί στην ταινία «Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα» υποδυόμενες τις αντίζηλες κάτι που βέβαια απείχε από την πραγματικότητα.

karolou-(2).jpg


Τη θυμόμαστε από τους ρόλους της στις ταινίες «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα» στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και από την ταινία «Οι σφαίρες δε γυρίζουν πίσω» του Φώσκολου. Ήταν σύζυγος του σκηνοθέτη Σούλη Γεωργιάδη τον οποίο έχασε τον Ιανουάριο του 1997 και με τον οποίο δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved