«Με πήρε πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο» - Συγκλονιστική μαρτυρία για τον Καρρά
Showbiz

«Με πήρε πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο» - Συγκλονιστική μαρτυρία για τον Καρρά

Ο πρόεδρος της κοινότητας του Κοκκινοχωρίου Καβάλας, Χρήστος Διαμαντίδης, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA για τον Βασίλη Καρρά και συγκλονίζει με τα όσα είπε λίγο πριν το τελευταίο αντίο.

Μάλιστα, αποκάλυψε τι του είχε πει ο αείμνηστος τραγουδιστής πριν από λίγο καιρό.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς εδώ στο Κοκκινοχώρι. Μας λείπει ένας συγχωριανός μας που έδωσε τα πάντα για το χωριό, δούλευε πολύ σκληρά για να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο από ό,τι ήταν, και καθημερινά είχε κάτι να προσφέρει ερχόμενος από Θεσσαλονίκη.

Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο, πάντα για την περιοχή. Επειδή ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κάποιος τι κάνει για τον κόσμο, όποιος είχε πρόβλημα ή υγείας ή να σπουδάσει παιδιά ή ό,τι άλλο, ήταν παρών. Πάντα του το αναφέραμε και από εκεί και πέρα δεν ήξερε κανείς τίποτα», είπε αρχικά ο Χρήστος Διαμαντίδης και συνέχισε:

karras-(8).jpg

«Με είχε πάρει τηλέφωνο μια μέρα, εμένα τον ίδιο και μου είπε "μικρέ να ετοιμάσεις το νεκροταφείο, να γίνει όσο καλύτερο μπορεί να είναι". Είναι κάτι που το θυμάμαι και το «βλέπω μπροστά μου». Ήξερε ότι θα φύγει. Και τελευταία φορά που τον είδα πριν μέρες στο σπίτι, ακόμα είχε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό. Έχει κάνει αρκετά πεζοδρόμια με φωτισμούς, δεντροφυτεύσεις, πλατείες, δρόμους αγροτικούς για να έχουμε καλύτερη πρόσβαση στα χρήματα και άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω.

Το χωριό μας είναι πολύ μικρό. Αν δεν ήταν ο Βασίλης μας δεν θα ήξερε σχεδόν κανείς. Μέσω του Βασίλη μας ξέρουν οι πάντες, μέχρι την Αμερική και την Αυστραλία. Έχουμε κάνει αυτό που ζήτησε, ό,τι καλύτερο δηλαδή. Πιστεύω θα “βουλιάξει” το χωριό μας σήμερα. Ελπίζω να μην έχουμε κανένα πρόβλημα, είμαστε σε εγρήγορση να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχει οικογενειακό τάφο, τον έχουμε ετοιμάσει λίγο πιο πέρα από τη μητέρα του. Εδώ είμαστε όλοι συγγενείς...».

karras-(1).jpg

Κλείνοντας, ο Χρήστος Διαμαντίδης ανέφερε στον αέρα: «Τον είχα ακουστά γιατί είχε φύγει αλλά τον γνώρισα το 1977 που ήρθε με τη γυναίκα του. Θυμάμαι ήταν ένα παλικάρι πάμπτωχο. Τραγουδούσε τότε στη Δράμα. Εγώ πήγαινα από το χωριό μου στη Δράμα με το τρακτέρ για να ακούσω Βασίλη Καρρά. Ήθελε να κάνει κάποια πράγματα να κάνει που δεν μπορώ να τα αναφέρω. Η γυναίκα του Χριστίνα είναι πολύ καλός άνθρωπος, μας αγάπησε πολύ. Ο Βασίλης μου είχε πει ότι τα Χριστούγεννα θα είναι στο χωριό, πίστευε ότι θα γίνει καλά και θα το νικήσει».

Δείτε το απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved