Νάντια Μπουλέ: «Δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο από το 2024.  Θέλω να είμαι ανοιχτή σε όλα!»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο από το 2024. Θέλω να είμαι ανοιχτή σε όλα!»

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε σε συνέντευξή της για τις προτεραιότητες μετά τη γέννηση της κόρης της, Σεμέλης, για τις γιορτινές μέρες και κάνει τη δική της ευχή για τη νέα χρονιά.

Η Νάντια Μπουλέ, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, στο αν έχει κλείσει το κεφάλαιο τηλεόραση για εκείνη αλλά και πόσο διαφορετικά είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων από την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη της, Σεμέλη.

Αποφάσισες να βάλεις πίσω την καριέρα για να είσαι κοντά στα πρώτα χρόνια της κόρης σου. Βλέποντάς το πια από απόσταση, πιστεύεις ότι θα μπορούσες να έχεις κάνει τα πράγματα διαφορετικά; Μετάνιωσες γι' αυτή την αποχή;

Δούλευα μέχρι τον τελευταίο μήνα όταν ήμουν έγκυος αλλά, με το που ήρθε η μικρή, ένιωσα την ανάγκη να είμαι κοντά της. Δεν ήθελα να κάνω θέατρο, που απαιτεί πολλές ώρες και πολλά βράδια απουσίας. Όμως έκανα τηλεόραση, το «Dot», γιατί ήταν λίγες οι ώρες. Δεν νιώθω ότι απείχα, απλώς προσάρμοσα τα πράγματα ώστε να μπορώ να είμαι κοντά στη Σεμέλη όσο μπορούσα περισσότερο μέσα στην ημέρα και σίγουρα κάθε βράδυ.

Μπήκες στον χώρο από πολύ μικρή. Αν η Σεμέλη, μετά από λίγα χρόνια, σου πει πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματά σου, πώς θα αντιδράσεις;

Το βασικό μου μέλημα είναι να μην τη σπρώξω εγώ σε κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά να της δώσω πολλά ερεθίσματα για να βρει εκείνη τον δρόμο της.

Το κεφάλαιο τηλεόραση έχει κλείσει για σένα;

Όχι, δεν έχει κλείσει, έκανα και πρόσφατα άλλωστε. Απλώς, θα πρέπει να είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω πρακτικά και σε επίπεδο περιεχομένου.

Πόσο διαφορετικά είναι τα Χριστούγεννα μετά τον ερχομό της μικρής;

Δεν έχουν καμία σχέση οι γιορτές μετά το παιδί. Και αυτό γιατί όλα κινούνται γύρω από τη Σεμέλη, το βασικό μου μέλημα είναι να περάσει καλά. Δεν λειτουργώ τόσο αυθόρμητα όσο πριν, όλα θέλουν προγραμματισμό, αλλά ξαναζώ κι εγώ αυτή την περίοδο σαν παιδί, μαζί της.

Τι σου αρέσει να κάνεις μαζί τους τις γιορτές;

Μου αρέσουν πολύ τα οικογενειακά τραπέζια, το τζάκι και τα επιτραπέζια. Επίσης βρίσκω χρόνο να διαβάσω και βιβλία.

Τι περιμένεις με λαχτάρα να σου φέρει το 2024;

Δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο, θέλω να είμαι ανοιχτή σε όλα. Μόνο υγεία θέλω να έχουμε και θα είμαστε μια χαρά, είπε η Νάντια Μπουλέ στην Real Life.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved