Αυγουστίδης: «Νομίζω ότι τα Χριστούγεννα τα νιώθουμε περισσότερο από τις διαφημίσεις παρά τα ζούμε»
Showbiz

Αυγουστίδης: «Νομίζω ότι τα Χριστούγεννα τα νιώθουμε περισσότερο από τις διαφημίσεις παρά τα ζούμε»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο αγαπημένος στους τηλεθεατές Αστέρης του Σασμού, μίλησε, σε συνέντευξή του, για τη σειρά του Alpha αλλά και για το πώς βιώνει τα Χριστούγεννα μετά τον ερχομό του γιου του. 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρθηκε στη ζωή του, στον Σασμό αλλά και για στο πώς περνάει τις ημέρες των γιορτών με τον γιο του.

7b625f4b-avgoustidis.jpg

Πώς εκλαμβάνεις την τεράστια απήχηση που έχει η σειρά, Σασμός;

Με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη, γιατί αυτό το πράγμα συμβαίνει πολύ σπάνια, αυτή η τόσο μεγάλη απήχηση και η τόσο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο για τους χαρακτήρες που ενσαρκώσαμε, οπότε κι εγώ, που νιώθω ότι μου έχει συμβεί κάτι που δεν είναι αυτονόητο ότι συμβαίνει, το αγκαλιάζω. Δεν είναι κάτι που πραγματικά αναζητώ, προκειμένου να νιώσω ότι η δουλειά μου έχει νόημα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πω, γιατί και ο τρόπος μου όλα αυτά τα χρόνια το έχει αποδείξει, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν νιώθω τυχερός και κολακευμένος όταν συμβαίνει. Και αυτό το λέω γιατί θέλω να τονίσω ότι δεν είναι ζητούμενο η κραυγαλέα επιτυχία, αλλά είναι ευλογία μερικές φορές.

Διανύουμε εορταστική περίοδο. Πώς βιώνεις τα Χριστούγεννα, είναι μια γιορτή με την οποία συνδέεσαι;

Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, μου αρέσει ο στολισμός και τα γύρω-γύρω, αλλά νομίζω περισσότερο τα νιώθουμε αυτά από τις διαφημίσεις παρά τα ζούμε. Τα ζούμε από τις μνήμες μας ξυπνούν οι διαφημίσεις των εκατομμυρίων προϊόντων και προσφορών που μας υποχρεώνουν να νομίζουμε ότι τα χρειαζόμαστε, παρά μέσα από αυτά που κάνουμε εμείς τα Χριστούγεννα.

Αντιστέκεσαι στον καταναλωτισμό;

Ναι, αντιστέκομαι. Ενδίδω σε πράγματα που έχω ανάγκη πραγματικά. Δεν χρειάζονται το υπερφόρτωμα και η σπατάλη για να γεμίσει ένα κενό, μπορούμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα.

Τώρα που είσαι μπαμπάς, τα Χριστούγεννα έχουν μια άλλη γλύκα;

Ναι, τώρα είναι διαφορετικά, γιατί βλέπεις ότι κάπου εκεί υπάρχει ένας δέκτης που εισπράττει όλο αυτό το παιχνίδισμα για πρώτη φορά και ενθουσιάζεται και αυτό είναι μοναδικό. Το παιχνίδι των γιορτών, τα λαμπάκια, το ψεύτικο χιόνι, τα δώρα, την ιστορία με τον Αϊ-Βασίλη, το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το όλοι μαζί, το να ζήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα. Δίνεις και μια ανάσα ζωής στον ίδιο σου τον εαυτό. Νομίζω πως όταν αρχίζεις να ξέρεις τι να περιμένεις και είναι όλα προβλέψιμα, είναι λίγο η αρχή του τέλους. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό και τα παιδιά σού δείχνουν για ποιο λόγο η ζωή είναι τόσο εύκαμπτη και ότι το φρέσκο σημαίνει πολλά πράγματα, είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην εφημερίδα Reali Life.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved