Λευτέρης Πανταζής- Κόνι Μεταξά: Ξανά μαζί στην πίστα με συναυλίες σε Αμερική-Αυστραλία
Λευτέρης Πανταζής- Κόνι Μεταξά: Ξανά μαζί στην πίστα
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής- Κόνι Μεταξά: Ξανά μαζί στην πίστα με συναυλίες σε Αμερική-Αυστραλία

Θα ανέβει στην πίστα μαζί με τον πατέρα της μετά από πολλά χρόνια η Κόνι Μεταξά, η οποία το νέο έτος θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για ένα υπερατλαντικό ταξίδι με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Γιώργο Βελισσάρη.

Τελευταία φορά είχε συνεργαστεί με τον πατέρα της στο «Caramela», όπου τραγουδούσε και ο Πάνος Καλλίδης μαζί τους. Η νεαρή ηθοποιός, τότε, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές και στο τραγούδι. Η πολυτάλαντη Κόνι, αν κα δεν δηλώνει τραγουδίστρια, έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην πίστα και πρόσφατα αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά με τον πατέρα της στη μεγάλη του περιοδεία εκτός συνόρων.

lepa-koni.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret, στα τέλη Ιανουαρίου θα εμφανιστούν στο Melrose Ballroom της Νέας Υόρκης, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε Αυστραλία και Καναδά. Οι Έλληνες ομογενείς λατρεύουν τον Λευτέρη Πανταζή και σε κάθε του εμφάνιση διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

pantazis-(2).jpg

Όσο για την Κόνι Μεταξά, κάνει πάντα ό,τι της λέει η ψυχή της με μεγάλη επιτυχία. Παντρεμένη σήμερα με τον διεθνή πολίστα Μάριο Καπότση, η Κόνι είναι τόσο δραστήρια και ανήσυχο πνεύμα, που εξερευνά κάθε φορά νέους ορίζοντες. Εχει σπουδάσει υποκριτική στο Μαϊάμι, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του Mega «Μοντέρνα οικογένεια», ενώ ακολούθησαν συμμετοχές της σε ταινίες, παραστάσεις και άλλες τηλεοπτικές σειρές.

koni-metaxa-kapotsis.jpg

Πρόσφατα, μάλιστα, η ταλαντούχα performer έκανε μια guest εμφάνιση στη νέα σειρά του Alpha «Ο γιατρός» (η οποία ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved