Γενέθλια για τη Συνατσάκη! Η υπέροχη τούρτα & η εξομολόγηση: Ένιωσα στο πετσί μου κάθε δευτερόλεπτο
Showbiz

Γενέθλια για τη Συνατσάκη! Η υπέροχη τούρτα & η εξομολόγηση: Ένιωσα στο πετσί μου κάθε δευτερόλεπτο

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Μαίρη Συνατσάκη.

Με ένα ποστ εξομολογητικό και συγκινητικό η Μαίρη Συνατσάκη κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ενώ παράλληλα μοιράζεται φωτογραφίες από τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια πάνω στην υπέροχη τούρτα φια χειρός Άντας Λιβιτσάνου.

zina-synatsaki-(2).jpg

«39 ή 38+1 γιατί αυτός ο χρόνος κύλησε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από οποιονδήποτε άλλο στη ζωή. Ένιωσα στο πετσί μου κάθε δευτερόλεπτο του (και τα 31.536.000) (τόσα είναι) και ταυτόχρονα αισθάνομαι πως κράτησε όσο μια ανάσα. Όσα έμαθα, οσοι έμειναν, όσα έγιναν είναι το +1 μου… • σας ευχαριστώ για τις ευχές που μου στέλνετε και είναι πια τόσο προσωπικές και καθόλου τυπικές. Είναι παντοτινά συγκινητικό 🥹♥️ • [η δημιουργία τούρτα υπερπαραγωγή είναι και φέτος εξ’ολοκλήρου έμπνευση της @adalivitsanou για να μου υπενθυμίζει ότι ακόμη και ιγκλού να μετακομίσω είναι οκ! Home is where the heart is ♥️ )», έγραψε η ίδια.

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C1Xj0wir6w0/

«Θυμάμαι τον πολύ δύσκολο μήνα, πριν μπω στο Dancing που είχα χάσει επτά κιλά μέσα σε ένα μήνα, που δε μπορούσα να κοιμηθώ και που είχα πει με την οικογένειά μου, ότι θα δώσω ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ακόμη και μετά θα πρέπει να δω μήπως χρειάζεται να πάρω κάποια αγωγή.

e85abf26-mairiboo.jpg

Σε ένα μπάνιο που έκανα, κάθισα κάτω και μίλησα στο παιδάκι μέσα μου που πάθαινε κρίσεις πανικού, ήταν το πρώτο απόγευμα που ανάσανα. Και θέλω να μιλήσουμε και για το σεξ, θυμάμαι τον εαυτό μου στα 20-30 να νιώθω την πίεση ότι πρέπει να το κάνω έτσι όπως το κάνουν στις ταινίες, είχα πολύ στο μυαλό μου την σκέψη ότι πρέπει να ικανοποιήσω τους άλλους, να είμαι αυτή που θέλουν οι άλλοι άνθρωποι, και να παίρνω την αποδοχή τους», εξομολογήθηκε πρόσφατα η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved