Γιώργος Δασκουλίδης: «Με κρέμασε και έχασα όλο μου το κεφάλαιο... Ήταν πολύ δύσκολα»
Showbiz

Γιώργος Δασκουλίδης: «Με κρέμασε και έχασα όλο μου το κεφάλαιο... Ήταν πολύ δύσκολα»

Το παιδί από τη Ρόδο που έβαλε τα γυαλιά στις φίρμες της πίστας! Ο Γιώργος Δασκουλίδης γυρνάει τον χρόνο πίσω και αποκαλύπτει άγνωστες αλλά και δύσκολες στιγμές της ζωής του... 

Ο Γιώργος Δασκουλίδης μετράει 30 χρόνια μουσικής πορείας. Λίγο μετά την πρεμιέρα του στο «Εμπατή North» μαζί με τον Σπύρο Σπυράκο και τον Πέτρο Ίμβριο, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του...

- Τα παιδικά σου χρόνια είχαν αρκετές μετακινήσεις: Θεσσαλονίκη, Γερμανία, Ρόδος… Τι θυμάσαι από εκείνες τις εποχές;

Με γυρνάς αρκετά πίσω. Ωραία χρόνια… Οι πιο έντονες βέβαια αναμνήσεις που έχω είναι από τη Ρόδο, όπου μετακόμισα στα εφηβικά μου χρόνια. Εκεί μεγάλωσα ουσιαστικά. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, έμεινα μερικά χρόνια με τον παππού και τη γιαγιά, αφού οι γονείς μου έλειπαν για δουλειά στη Γερμανία, όπου πήγα κι εγώ αργότερα. Κι εκεί ωραία ήταν. Το μόνο που με στεναχωρούσε τότε, ήταν ότι δεν είχα ένα σπίτι σαν βάση, να έχουμε τα πράγματά μας μαζεμένα. Έπρεπε δηλαδή να μετακινούμαστε συνέχεια. Όλη μου η ζωή ήταν ένα ταξίδι… Πολύ αργότερα να φανταστείς ότι βρέθηκα μέχρι και στην Αφρική.

9947_GIORGOS_DASKOYLIDIS_1232023.jpg

- Τι συνέβη και βρέθηκες στην Αφρική;

Αυτό έγινε πριν μερικά χρόνια. Ένας γνωστός μου με έπεισε ότι θα κάνουμε μια δουλειά εκεί. Τελικά δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενα. Ο γνωστός μου και συνεργάτης μου με κρέμασε και έχασα όλο μου το κεφάλαιο που είχα επενδύσει εκεί. Αρκετές χιλιάδες ευρώ. Ήταν πολύ δύσκολα τότε, γιατί ήταν η περίοδος με την οικονομική κρίση κι έπρεπε όσο πιο γρήγορα γινόταν να επιστρέψω στην Ελλάδα και να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Πιστεύω τα κατάφερα. Θέλω να βλέπω την όμορφη πλευρά της ζωής πάντα.

- Έκανες κι άλλες δουλειές πριν ασχοληθείς με το τραγούδι;

Από μικρό παιδί ήμουν δοσμένος στον αθλητισμό, στον στίβο. Αυτό σπούδασα κιόλας, στα ΤΕΦΑΑ. Οι γονείς μου, από την άλλη μεριά, είχαν ένα μικρό μαγαζί στη Ρόδο, με καφέδες και σάντουιτς, οπότε τους βοηθούσα από μικρό παιδί. Ναι μεν λοιπόν μπήκα στη δουλειά μικρός, αλλά το τραγούδι ήταν που μου απέφερε τελικά το πρώτο μου πραγματικό εισόδημα ως ενήλικος που το ξεκίνησα όταν μπήκα στον στρατό.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved