«Εδώ και 2 χρόνια καταλάβαινε ότι η «ιστορία» τελειώνει», αποκαλύπτει στενός φίλος του Βασίλη Καρρά
Showbiz

«Εδώ και 2 χρόνια καταλάβαινε ότι η «ιστορία» τελειώνει», αποκαλύπτει στενός φίλος του Βασίλη Καρρά

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης, η σύζυγος, η κόρη, σπουδαίοι ερμηνευτές αλλά και εκατοντάδες πολίτες στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κοκκινοχώρι Καβάλας όπως ήταν και η επιθυμία του.

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το βορρά μέχρι τον νότο χιλιάδες κόσμου είπαν το ύστατο χαίρε στο σπουδαίο ερμηνευτή Βασίλη Καρρά. Συγκίνηση και οδύνη όλοι βουρκωμένοι. Όλοι μαζί , η ορχήστρα, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, οι συγχωριανοί αποχαιρέτησαν το μεγάλο καλλιτέχνη σιγοτραγουδώντας τους στίχους των επιτυχιών του.

1703680450596-264710832-karras.jpg

Τον αποχαιρέτησαν στη γη που γεννήθηκε και ο ίδιος ήθελε να ταφεί σε αυτήν. Στο τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος, στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας έπεσε η αυλαία για τον Βασίλη Καρρά.

Οι δυο γυναίκες της ζωής του, η σύζυγος και η κόρη του δίνουν η μια κουράγιο στην άλλη, απαρηγόρητες. Ο αδελφός του, η Δέσποινα Βανδή συντετριμμένη, ο Αντώνης Ρέμος , ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Ζαφείρης Μελάς , ο Άγγελος Διονυσίου, η Πάολα. Όλοι δακρυσμένοι με ένα λουλούδι. Στενοί του φίλοι, συνάδελφοι, θαυμαστές από όλη την Ελλάδα.

1703680530630-161612810-karra.jpg

Ο παιδικός φίλος του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, Νίκος Βοσκόπουλος μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την σχέση τους, και τον χαρακτήρα του Βασίλη Καρρά.

karras-(5).jpg

«Δεν μπορείτε να διανοηθείτε, τόσο ταπεινός καλλιτέχνης. Πρόσεχε τους πάντες, μαγείρευε έψηνε. Είχε φοβερά υψηλό IQ. Αισθάνομαι ένα κενό μέσα μου. Σιχαινόταν το δήθεν. Δεχόταν τους πάντες, ήταν φιλόξενος. Δεν ήταν του τύπου του να είναι celebrity. Περνούσε τα μηνύματα με τον δικό του τρόπο. Τον πείραζαν αυτά που διάβαζε, αλλά δεν έλεγε τίποτα. Όλα τα τραγούδια του έχουν μείνει στην ιστορία. Έβαλε στη Βουλγαρία 17.000 κόσμο σε ένα γήπεδο και ήταν άλλοι 10.000 έξω», είπε αρχικά.

«Με περνούσε έναν χρόνιο στην ηλικία, και πάντα μου έλεγε “πιτσιρίκο, πάντα θα είσαι μετρημένος”. Ήταν πολύ εξηγημένος με τον κόσμο. Εδώ και 2 χρόνια καταλάβαινε ότι η «ιστορία» τελειώνει (σ.σ. ότι θα φύγει από τη ζωή). Ήταν παράδειγμα για όλους και για την οικογένειά του, ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν τον επηρέαζε τίποτα. Είχε πολλά επαγγελματικά «μαχαιρώματα». Είμαι στον αέρα ψυχολογικά, με πείραξε πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο κ. Βοσκόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved