Καρράς: Η σπαρακτική στιγμή όταν πάνω από το μνήμα ακούστηκε το αγαπημένο τραγούδι της γυναίκας του
Showbiz

Καρράς: Η σπαρακτική στιγμή όταν πάνω από το μνήμα ακούστηκε το αγαπημένο τραγούδι της γυναίκας του

Κηδεία Καρρά: Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Η «αυλαία» για τον αγαπημένο τραγουδιστή έπεσε χθες με πλήθος κόσμου να τον «αποχαιρετά».

1703683190610-870914344-karras.jpg

Μια από τις πιο σπαρακτικές στιγμές της κηδείας ήταν όταν πάνω από το μνήμα του Βασίλη Καρρά ο Νίκος Βέρτης, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης και άλλοι τραγουδιστές ερμήνευσαν το αγαπημένο τραγούδι της γυναίκας του που δεν ήταν άλλο από το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν».

1703680530630-161612810-karra.jpg

Μια στιγμή που προκάλεσε ανατριχίλα σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί. «Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα» εξομολογήθηκε ο Ζαφείρης Μελάς στην εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης (28-12).

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε ότι η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους έψαλλε τον εθνικό ύμνο, αποτίνοντας φόρο τιμής στον λαϊκό καλλιτέχνη, όπως μετέδωσε το thesstoday.Οι άνθρωποι που τον αγάπησαν, έφτιαξαν πανό προς τιμήν του, το οποίο ανέγραφε «Όπου τραγουδάει, ο Θεός δε θα είναι μονάχος», εκφράζοντας την εκτίμησή τους.Το χωριό κοσμεί και μια τεράστια πινακίδα για τον Βασίλη Καρρά, με την οποία οι κάτοικοι τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον τόπο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved