Μιμή Ντενίση: «Την Πρωτοχρονιά ενωνόμαστε με φίλους και δημιουργούμε το δικό μας τραπέζι αγάπης»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Την Πρωτοχρονιά ενωνόμαστε με φίλους και δημιουργούμε το δικό μας τραπέζι αγάπης»

 Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τις παιδικές, εφηβικές και ενήλικες αναμνήσεις της από την παραμυθένια γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στα γεμάτα γεύσεις και χρώματα οικογενειακά δείπνα, την μητέρα της που άφησε καθ’ ολοκληρίαν τη στάμπα στη ζωή της και για το τραπέζι αγάπης που κάνει κάθε χρόνο στην έλευση του νέου χρόνου.

Πώς είστε κάθε αλλαγή χρόνου και πώς είναι αυτή η συνθήκη των εορτών για σας;

Είναι μια υπέροχη συνθήκη. Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ζεστή, παραμυθένια γιορτή και, επειδή αγαπώ τα όνειρα και επιθυμώ να πραγματοποιούνται, θεωρώ πως είναι πολύ τρυφερή και συγκινητική περίοδος. Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μια πολύ ωραία και αγαπημένη οικογένεια και εξακολουθώ να έχω πολλές θύμησες στο μυαλό μου, αλλά και να κρατώ τις όμορφες παραδόσεις.

Τι μνήμες έχετε;

Δεν μπορώ να περιγράφω μόνο μία. Η μητέρα μου ήταν φοβερή μαγείρισσα, μια γυναίκα γεμάτη προσφορά και αγάπη για τους ανθρώπους γύρω της. Μας λείπει πολύ. Τα Χριστούγεννα για μένα είναι συνυφασμένα με μυρωδιές από κανέλα και ζάχαρη. Η μητέρα μου ετοίμαζε με τόση προθυμία μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, όπου συγκεντρώνονταν συγγενείς και φίλοι. Το σπίτι ήταν πλημμυρισμένο από υπέροχες γεύσεις και χρώματα. Έκανε μοναδικά φαγητά και συγκλονιστικά γλυκά. Θυμάμαι ακόμη την εξαιρετική της καρυδόπιτα.

201901221138280.4999_MIMI_NTENISI_21012019.jpg

Η γιορτή της αγάπης λοιπόν ένωνε συγγενείς και φίλους.

Ναι. Ήταν πάντα γεμάτη πρόσωπα που αγαπούσαμε πολύ. Με την αδελφή μου συνεχίζουμε αυτή την παράδοση της οικογένειας. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ενωνόμαστε με φίλους καρδιάς και δημιουργούμε το δικό μας τραπέζι αγάπης.

Κάνετε απολογισμό στα τέλη κάθε έτους;

Δεν κάνω απολογισμό εκείνη την περίοδο γιατί, ούσα πολύ τρελή, κάνω απολογισμό καθημερινά στη ζωή μου.

mimi_denissi_1697275923_3213305798916736742_6234837195.jpg

Το 2023 ήταν μια πολύ όμορφη, ζεστή και γεμάτη χρονιά για σας.

Τόσο το 2022 όσο και το 2023 ήταν πάρα πολύ ωραίες χρονιές. Το πιο δύσκολο γεγονός των τελευταίων ετών ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Δεν την έχω ξεπεράσει ακόμη ούτε πιστεύω ότι, θα την ξεπεράσω ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια, ένιωσα πραγματικά μεγάλη χαρά και συγκίνηση με την ανταπόκριση της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. 'Έγινε ουσιαστικά μια παγκόσμια κίνηση γύρω από το θέμα της Σμύρνης, έλαβα σπουδαία αναγνώριση από την Ακαδημία Αθηνών, διεθνείς οργανισμούς και τον ΟΗΕ. Ήταν πρωτόγνωρα πράγματα, ούτε που φανταζόμουν ότι θα συνέβαιναν, είπε η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: Η εξομολόγηση για την… μυθιστορηματική ζωή της και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει

Μιμή Ντενίση: Η glamourous εμφάνισή της με μάξι χρυσή φούστα και η κοινή έξοδος με τον Πολύζο

H Μιμή Ντενίση για τον άντρα της ζωής της:«Ετοιμαζόμασταν για γάμο, είχα το νυφικό, τις άδειες, όλα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved