Ντενίση: «Η Μαριτίνα δεν έχει δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της. Τής έλεγαν: «Τι ανάγκη έχεις;»
Showbiz

Ντενίση: «Η Μαριτίνα δεν έχει δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της. Τής έλεγαν: «Τι ανάγκη έχεις;»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί η κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει η κόρη της στο παρελθόν και το bullying που έχει υποστεί από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της.

maritinadns_1566470789_2116032804849597921_2367269843.jpg

Μαριτίνα Ντενίση- Μιμή Ντενίση

Η ηθοποιός τόνισε ότι η Μαριτίνα δεν έχει δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της αλλά και για το γεγονός ότι είναι κόρη της.

MIMH-NTENISH-MARITINA-TSIMITSELHS-GERONIKOLOY.jpg

Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα και τους Κατερίνα Γερονικολού- Γιάννη Τσιμιτσέλη στην πρεμιέρα της ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι

Σε τηλεοπτική σας συνέντευξη, εξομολογηθήκατε ότι η κόρη σας, Μαριτίνα, είχε δεχθεί bullying για τα επιπλέον κιλά που είχε στο παρελθόν.

Δεν είχε δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της. Τα παιδιά των διασήμων, των ανθρώπων που αγαπά ο κόσμος, υφίστανται γενικότερα bullying. Πολλές φορές τής έλεγαν: «Τι ανάγκη έχεις εσύ; Είσαι η κόρη της Ντενίση, τα έχεις όλα εύκολα». Ορισμένοι θεωρούσαν πως είναι σνομπ. Μπορεί επίσης να προσπαθούσε πολύ στο σχολείο προκειμένου να πάρει άριστα σε ένα διαγώνισμα και να σχολίαζαν απαξιωτικά: «Εντάξει, παίρνεις παραπάνω βαθμούς λόγω του ονόματος σου...».

Σας θύμωνε αυτό;

Τα μάθαινα έκτων υστέρων, κατόπιν εορτής. Επειδή ήξερε ότι θα νεύριαζα πολύ, επέλεγε να μη μου τα αναφέρει.

maritinadns_1494879821_1515484238275029456_2367269843.jpg

Η Μιμή Ντενίση αγκαλιά με την κόρη της Μαριτίνα

Σας στενοχωρεί το ότι το παιδί σας υπέστη τόσο άδικες κρίσεις;

Όχι, δεν είμαι του χυμένου γάλακτος! Ό,τι γίνεται γίνεται. Αν σκεφτόμαστε διαρκώς ποιος μας φέρθηκε άσχημα ή ποιος έκανε το οτιδήποτε στο παιδί μας, δεν προχωρά η ζωή. Αυτά είναι για τους αργόσχολους, για εκείνους που δεν έχουν τι να κάνουν. Εγώ πηγαίνω στο επόμενο λεπτό, είμαι παρακάτω. Διαφορετικά, θα ήμαστε όλοι κολλημένοι. Η ζωή είναι μικρή, σύντομη και γρήγορη, είπε η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved