Μάκης Δελαπόρτας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Ξέφυγε η κατάσταση… Ήμουν συγκλονισμένος»
Showbiz

Μάκης Δελαπόρτας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Ξέφυγε η κατάσταση… Ήμουν συγκλονισμένος»

Αποκαλύψεις για τη Μαίρη Χρονοπούλου και τις απρέπειες που έγιναν τη μέρα της κηδείας της, έκανε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Εγώ από τη φύση μου είμαι ευσυγκίνητος. δεν αντέχω εικόνες σε αυτές τις τελετές. Ημέρα Χριστουγέννων έχασα τον πατέρα μου. 25 Δεκεμβρίου του 1990. Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και εγώ έπρεπε να πάω να παίξω στο θέατρο. Εκεί δεθήκαμε με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

delaportas-(2).jpg

Σε όσους ήμουν πολύ κοντά τους σεβαστήκαμε στις δύσκολες στιγμές. Δεν μου αρέσει ο κόσμος να έχει την τελευταία εικόνα ενός ανθρώπου. Δεν θα το ήθελε και η Μαίρη Χρονοπούλου, όσο όμορφη και να ήταν. Ξέφυγε όμως η κατάσταση. Ήμουν συγκλονισμένος. Σε ένα σαλόνι που μαζευόμασταν, τρώγαμε, πίναμε και χαμογελούσαμε, δεν μπορούσα να βλέπω την τελευταία εικόνα της Μαίρης. Η Μαίρη μιλούσε για ένα πάρτι, το πάρτι ήταν “όταν φύγω να χαμογελάτε και να διασκεδάζετε”, άλλο αυτό και άλλο αυτό που συνέβη στην κηδεία της».

delaportas-(1).jpg

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε:

«Τα τελευταία Χριστούγεννα της Αλίκης, το 1995, τα περάσαμε μαζί στο σπίτι της. Της άρεσε πολύ να κάνει αυτά τα περιβόητα πάρτι, να περιποιείται τους καλεσμένους της. Η ίδια μαγείρευε, αλλά δεν έτρωγε, τρώγαμε εμείς. Μετά το θέατρο πολλές φορές μάς καλούσε στο σπίτι της και μας έφτιαχνε μακαρόνια με κιμά. Βουνό το μακαρόνια, αλλά εκείνη μόνο μία πιρουνιά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός, με ποσοστά επί των ταινιών της, με 1 εκατομμύριο προκαταβολή στις ταινίες. Μετά ήταν η Βλαχοπούλου και ο Βουτσάς. Η Αλίκη έλεγε “για εμένα θα μιλάτε και όταν φύγω”», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved