Το σόι σου: Ο Μελέτης Ηλίας ξανά με τις τηλεοπτικές κόρες του που έχουν γίνει... καλλονές!
Showbiz

Το σόι σου: Ο Μελέτης Ηλίας ξανά με τις τηλεοπτικές κόρες του που έχουν γίνει... καλλονές!

Το σόι σου: Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας αγαπήθηκαν πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του Alpha που μέχρι σήμερα προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη.

Το ζευγάρι είχε στη σειρά δύο κόρες, την Σάντρα και τη Χαρά που σήμερα δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνα τα δύο μικρά κοριτσάκια καθώς έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν γίνει κούκλες.

Η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη, είχαν βρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Άκου ποιος μιλάει και πόζαραν στον φακό με τον τηλεοπτικό τους μπαμπά, Μελέτη Ηλία.

1703776699876-943651254-soi.jpg

«Ο κόσμος με αναγνώριζε όταν με συναντούσε στο δρόμο κι αυτό με είχε σοκάρει λίγο στην αρχή. Είχα πάει με την οικογένειά μου σε ένα χωριό και ήταν κάτι παιδάκια, που μου ζητούσαν το τηλέφωνο μου και με κυνήγαγαν μέχρι την τουαλέτα. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω, τα παιδιά είχαν βάλει φακό, φλας και με τραβούσαν φωτογραφίες», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Βάσια με την Ηλιάνα να λέει με τη σειρά της:

«Πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα μετά το σχολείο. Έπαιρνα το ταπεράκι με το φαγητό μου, έτρωγα στο αυτοκίνητο και είχα δίπλα μου το σενάριο της σειράς. Είχα καταλάβει πολλές φορές συμπεριφορές συμμαθητών μου, που πίστευαν ότι είχα "καβαλήσει το καλάμι", αλλά δεν με ενοχλούσε τόσο αυτό».

Δείτε πώς είναι σήμερα στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved