«Σ΄αγαπώ πάντα...» - Ραγίζει καρδιές η Μαριάννα Πολυχρονίδη με ανάρτηση για τον Θάνο Μικρούτσικο
Showbiz

«Σ΄αγαπώ πάντα...» - Ραγίζει καρδιές η Μαριάννα Πολυχρονίδη με ανάρτηση για τον Θάνο Μικρούτσικο

Ιδιαίτερη ήταν η σχέση της Μαριάννας Πολυχρονίδη με τον Θάνο Μικρούτσικο καθώς όχι μόνο είχαν συνεργαστεί αλλά τα λόγια του είναι ακόμα αποτυπωμένα στο μυαλό της.

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Ήταν μια τεράστια προσωπικότητα και ένας άνθρωπος σαρωτικός. Διέκρινε κάποια πράγματα σε μένα και μου είπε ότι θέλει να κάνουμε μια κουβέντα. Κατάλαβα ότι πρέπει να αφήσω την υποκριτική γιατί ήταν πολύ μεγάλο αυτό που μου ζητούσε. Παρότι είμαι παιδί του ωδείου κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω μια υπέρβαση και να πάω σε άλλα μονοπάτια που δεν είχα ξανακουμπήσει.

1703778636427-415396582-201907011059320.0562_THANOS_MIKROYTSIKOS_2962019.jpg

Η απώλειά του άλλαξε πολλά και στη δουλειά μου, γιατί είχα προσανατολιστεί προς το τραγούδι. Μιλούσα καθημερινά μαζί του και με όλους τους στενούς του συνεργάτες. Μου λείπει πολύ η άποψή του για όλα όσα συμβαίνουν».

Σήμερα 28/12, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και ραγίζουν καρδιές τα λόγια της.

«4 χρόνια λείπεις. Τα λόγια σου κάθε μέρα στο κεφάλι μου. Έτοιμη πια να τα κάνω πράξη. Σ' αγαπώ πάντα. #thanosmikroutsikos #words #wordsofwisdom #music #life», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Δείτε την ανάρτησή της στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved