Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν κλείσαμε τη συμφωνία, ο ρόλος γράφτηκε από την αρχή»
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν κλείσαμε τη συμφωνία, ο ρόλος γράφτηκε από την αρχή»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μπήκε με... φόρα στον 2ο κύκλο της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς», που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.

O ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο του Φάνη που υποδύεται, για τις εξελίξεις που έρχονται αλλά και για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

papageorgiou.webp

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στον Β' κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς»;

Η πρόταση ήρθε από τους συντελεστές και την εταιρεία παραγωγής. Την αποδέχθηκα με πολλή χαρά, γιατί είναι μια σειρά που τηρεί κάποιες προδιαγραφές που για μένα είναι πολύ σημαντικές. Ποιες είναι αυτές οι προδιαγραφές; Αρχικά, μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος,το σενάριο και φυσικά οι συνεργάτες. Μάλιστα, με τον Σταύρο Σβήγκο είμαστε και φίλοι από την εποχή που ήμασταν συμμαθητές στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου. Οπότε ήταν ένα περιβάλλον το οποίο τα είχε όλα. Επίσης, ο «Έρωταςφυγάς» είναι μία σειρά που την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Πάντα είναι χαρά και ευθύνη το να μπαίνεις σε κάτι τόσο αγαπημένο.

Νιώθεις την ανταπόκριση του κόσμου;

Βέβαια, ο κόσμος-'έχει αγκαλιάσει κι εμένα καιτο εισπράττω καθημερινά στον δρόμο. Νιώθω, φυσικά, την αποδοχή των συνεργατών μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα σε αυτή την επαγγελματική οικογένεια.

papageorgiou_g81_1700490447_3240271187336576585_609173933.jpg

Είναι πρόκληση για σένα να ενταχθείς σε μία ήδη επιτυχημένη σειρά;

Ναι, γιατί έχει ανέβει ο πήχης. Κλήθηκα να μπω σε ένα περιβάλλον το οποίο υπήρχε ήδη και να φτάσω στο σημείο που είναι και οι υπόλοιποι. Έπρεπε να... γκαζώσω για να μπορώ να φτάσω τους συναδέλφους μου, που πια ήδη είχαν κατακτήσει τους ρόλους τους, την ιστορία και τις σχέσεις μεταξύ των ηρώων. Για μένα, λοιπόν, ο ρόλος του Φάνη ήταν μια πολύ ωραία πρόκληση.

Έχεις κοινά στοιχειά με τον ήρωα που υποδύεσαι;

Βέβαια, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Όταν κλείσαμε τη συμφωνία, ο ρόλος γράφτηκε από την αρχή και έχει προσαρμοστεί πάνω μου. Με τον Δημήτρη Αποστόλου χτίζαμε τον ήρωα και μου εξηγούσε ότι θέλουν έναν άνθρωπο με χιούμορ και τσαχπινιά. Όταν προσπαθεί να γίνει αρεστός ή να κρύψει κάποιους σκοτεινούς σκοπούς που έχει, επιστρατεύει το χιούμορ, το οποίο και για μένα, ως Γιώργος, είναι οδηγός στη ζωή μου. Ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, δεν το εγκαταλείπω. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί βοηθάει ώστε να ξεπεραστούν ευκολότερα κάποιες καταστάσεις.

papageorgiou_g81_1674551817_3022682188335975747_609173933.jpg

Τι άνθρωπος είναι τελικά ο Φάνης;

Κατ’ αρχάς, δεν είναι ένας εύκολος χαρακτήρας. Έχει δύο, τρία προσωπεία. Αυτό είναι πάρα πολύ γοητευτικό για μένα που υποδύομαι τον ρόλο, γιατί δεν έχω να παίξω ένα πράγμα. Ο Φάνης είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν κρυφό στόχο, τον οποίο θέλει να ικανοποιήσει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, δεν έχει έρθει για να κάνει κάποιο έγκλημα.Ήρθε γιατί ο ίδιος έχει μεγαλώσει με μια φοβερή αδικία, την οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Αλλά αυτή η αδικία τον έχει γαλουχήσει έτσι ως άνθρωπο. Οπότε έρχεται με στόχο να πάρει την εκδίκησή του. Αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα αρνητικό χαρακτηριστικό για έναν άνθρωπο, είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved