Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Άφησαν τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο»
Showbiz

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Άφησαν τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο»

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (29-12) η Αλίκη Κατσαβού.

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βούτσα γύρισε το χρόνο πίσω, στη χρονιά εκείνη που έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και μίλησε για το πώς βίωσε το πένθος τόσο εκείνη όσο και ο γιος τους, ο μικρός Φοίβος.

katsavou-(5).jpg

«Όταν έφυγε ο Κώστας, ταυτόχρονα ήρθε και η πανδημία, σκοτείνιασαν οι ζωές μας, ποικιλοτρόπως. Το πένθος ήταν τα 2/3 του σκοταδιού, αλλά και η πανδημία, η κλεισούρα, ήταν ένα πράγμα που έκανε τις γιορτές παράξενες. Προσπάθησαν να συντηρήσω το πνεύμα των Χριστουγέννων και αυτή ήταν και η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό, να αφήσω τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τις δικές μου αγωνίες ή τη δική μου θλίψη. Προσπαθούσα όλα να κυλάνε όπως και πριν φύγει ο Κώστας», είπε και συνέχισε:

katsavou-(2).jpg

«Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ταινίες με τον μπαμπά του. Εγώ βλέπω κρυφά λίγο. Το έχει πει ξεκάθαρα, δεν θέλει, στεναχωριέται όταν βλέπει τον μπαμπά. Έχει πολλές αναμνήσεις με τον Κώστα. Ο Φοίβος περνούσε χρόνο πάνω στο γραφείο του Κώστα από όταν ήταν βρέφος, τώρα είναι δικό του… Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει ο Φοίβος. Μέχρι στιγμής δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του. Όταν λένε ότι του μοιάζει, στραβώνει. Θέλει να δείξει την προσωπικότητά του», ανέφερε. Σχετικά με την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως:

«Δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο σε μια σχέση και ποιος θα είναι αυτός που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον, όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ο Κώστας Βουτσάς; Ήταν σπάνιος…»

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved