Βασίλης Καρράς: Οι ενέργειες που θα κάνει η σύζυγός του και αθέατες στιγμές από το καμαρίνι
Showbiz

Βασίλης Καρράς: Οι ενέργειες που θα κάνει η σύζυγός του και αθέατες στιγμές από το καμαρίνι

Αλήθειες με τη Ζήνα: Τι έκανε λίγο πριν βγει στη σκηνή ο Βασίλης Καρράς, τον χαμό με τα λουλούδια στα πόδια του και την αγάπη του για τον Παντελή Παντελίδη, μοιράστηκε ο δημοσιογράφος και φίλος του τραγουδιστή, Χάρης Λεμπιδάκης.

Ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και αποκάλυψε άγνωστες αλήθειες για τον αγαπημένο τραγουδιστή.

«Με τίμησε με τη φιλία του, με έβαλε στο σπίτι του, η οικογένεια είναι αυτή που θα πάρει την απόφαση για την επόμενη μέρα. Τώρα η οικογένεια θέλει να πενθήσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ήταν πριν από λίγα χρόνια όταν συγκινημένος πάντρεψε την κόρη του Ειρήνη και ο Χάρης Λεμπιδάκης είχε κάνει το αποκλειστικό ρεπορταζ. Την συνόδευσε νυφούλα στην εκκλησία και λίγο αργότερα της τραγουδούσε στο γλέντι του γάμου της.

Η Ειρήνη ήταν η μοναχοκόρη του. Μάλιστα σε ένα βίντεο αρκετά χρόνια πριν, όταν η Ειρήνη ήταν πολύ μικρή, ο ίδιος την ανεβάζει στην πίστα και τραγουδούν παρέα.

Σε συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω το 2021 και Νίκο Χατζηνικολάου ο Βασίλης Καρράς μίλησε για την φάρμα που έχει φτιάξει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας ενώ εκεί έχει και μια μοναδική συλλογή με αυτοκίνητα.

Μεγάλη και η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο σύλλογος εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης Καρράς είχε δηλώσει πως η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ ήταν σε επίπεδο…καψούρας.

«Η οικογένεια θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα. Γιατί έχω διαβάσει κι εγώ ότι θα γραφεί βιβλίο κλπ... Αυτή τη στιγμή θέλει να πενθήσει. Ήταν ασύλληπτο αυτό το πράγμα που βιώσαμε με αυτόν τον τεράστιο άνθρωπο. Η αγάπη του κόσμου ήταν τεράστια. Αυτό που δεν θα ξεχάσω, είναι όλη αυτή η αγκαλιά στην οικογένεια όταν έφυγε από τη ζωή. Ήταν πολύ λίγα και συγκεκριμένα άτομα που έσπευσαν στο γραφείο τελετών. Ήταν ο Αργυρός, η Ζευγαρά, ο Ιακωβίδης. Κάποιοι ήρθαν στο λαϊκό προσκύνημα και κάποιοι ήρθαν στην κηδεία γιατί δούλευαν. Στην κηδεία όταν απομακρύνθηκε ο κόσμος, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος. Ήταν μια ανατριχιαστική σκηνή», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Έμεινε στη ζωή παραπάνω χρόνο από αυτόν που του έδιναν οι γιατροί. Ήταν για την οικογένειά του», συμπλήρωσε.

Δείτε στιγμιότυπα στη gallery:

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα:

Διαβάστε επίσης:

Το χωριό της Ειρήνης: Τι άφησε ο Καρράς στη μοναχοκόρη του-Πισίνες, γήπεδα τένις και υπέροχοι χώροι

Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved